Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ali otrok v bazenu rabi kopalke? 14.11.2005 9:16:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj ko se odpravljamo v toplice, premišljujem, ali tako majhni otroci, kot je Ana (2 leti), v bazenu rabijo kopalke. OK, najprej pomislim, da jasno, saj je ja higienično, ampak po drugi strani tako majhen otrok itak lula v vodo in itak mu tista voda in vse pride v vse luknje Pa me zanima, vi, ki večkrat hodite v bazene, ali imajo vsi otroci kopalke (oz. hlačke oz. karkoli že, skratka da niso nagi) ali ne?
|
|
|
|
RE: Ali otrok v bazenu rabi kopalke? 14.11.2005 9:20:43
|
|
|
|
Anonimen
|
absolutno! povsod bojo nergal če bo brez. gre se pa zaradi kakca ne lulanja al pa izgleda. tako da ani kr nabavte ene fletne kopalkice pa bo frajrka :)
|
|
|
|
RE: Ali otrok v bazenu rabi kopalke? 14.11.2005 9:25:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, morajo biti zaradi kakanja, da zadržijo drekec. Saj ponavadi so itak obvezne in prav je tako. Mi smo bili na morju, ko so po bazenu plavali kosi dreka, ker so bili mali otroci notri goli. Seveda je bil kmalu bazen čisto prazen. Samo preden sem opazila tiste koščke dreka in to, da res nikogar ni v bazenčku, bi Tibor lahko zadevo imel že v ustih.
|
|
|
|
RE: Ali otrok v bazenu rabi kopalke? 14.11.2005 9:31:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, razumem. Saj ima dvoje take noro šponske kopalke. Samo premišljevala sem (kot vidite, sem imela danes ero globokega premišljevanja), da če se bolj na mehko pokaka, tudi tiste kopalke ne bojo kaj dosti zalegle.
|
|
|
|
RE: Ali otrok v bazenu rabi kopalke? 14.11.2005 9:32:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa ji daj malo več čokoladke za jesti v toplicah.
|
|
|
|
RE: Ali otrok v bazenu rabi kopalke? 14.11.2005 9:40:12
|
|
|
|
viv_
|
Ja, kopalke je treba!
|
|
|
|
RE: Ali otrok v bazenu rabi kopalke? 14.11.2005 9:48:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Viv, a kej veš, a za odrasle tudi?
|
|
|
|
RE: Ali otrok v bazenu rabi kopalke? 14.11.2005 9:51:12
|
|
|
|
Anonimen
|
če znaš drekca držat ni treba
|
|
|
|
RE: Ali otrok v bazenu rabi kopalke? 14.11.2005 10:23:07
|
|
|
|
viv_
|
Meta. - ne, ti pa znaš zadržat, si pa lahk brez Kam pa šibate?
|
|
|
|
RE: Ali otrok v bazenu rabi kopalke? 14.11.2005 10:40:38
|
|
|
|
Anonimen
|
V Čatež. Po mojih izkušnjah je tam itak tako svinjska voda (vedno pridem domov z vnetim mehurjem), da bi bilo vseeno, če vsi trije lulamo in kakamo noter. Ampak ker ima Anza že tako nobel rdeče pikčaste kopalke v stilu Brigitte Bardot (veš tiste vroče hlačke, al kaj so), jih bo treba razkazat
|
|
|
|
RE: Ali otrok v bazenu rabi kopalke? 18.11.2005 18:12:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Rabi jih zaradi kakecev. Če se slučajno pokaka v vodi, da ti ne bo nerodno.
|
|
|
|
RE: Ali otrok v bazenu rabi kopalke? 4.12.2005 8:37:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Po mojem mnenju jih mora imeti na prvem mestu zaradi higiene (konkretno zaradi kakcev), po drugi strani pa tudi zato, da se otroka že od samega začetka vzgaja tako, da bazeni in plaže niso za popolno goloto (o tem, da so temu namenjene druge plaže, pa potem, ko zraste, seveda). Moj Jan jih je imel vedno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kam z otrokom na sankanje?Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?