celjanke-pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mcerar -> celjanke-pomoč (14.11.2005 7:43:06)

POzdravljene Celjanke,
zelo bi bila hvalezna kaksni, ce mi pomaga z nasvetom. V cetrtek prihajam v Celje na eno prireditev, ki je na Deckovi ulici (CE sejmisce). Ker je sluzben avto zaseden prihajam z vlakom. Ali od zelezniske do navedene lokacije vozi kak mestni avtobus in kateri? Kje ustavlja in kje najblizje CE sejmiscu ustavi.
hvala vsem za pomoc!

snorlax -> RE: celjanke-pomoč (14.11.2005 9:56:29)

Hojla!

Sicer nisem čisto iz mesta, vendar ti lahko kaj malega povem. Čisto zraven železniške postaje v Celju je takoimenovana "stara" avtobusna postaja, kjer stojijo lokalni avtobusi, ki vozijo po mestu. Mislim, da boš manj čakala in lažje prišla do sejmišča, če boš po prihodu v Celje vzela taksi. Taksiji stojijo čisto zraven železniške postaje, takoj ko prideš ven skozi čakalnico, greš čez cesto pri semaforju in jih boš videla ob cesti do Mc Donaldsa, tam so malo "boljši" avtomobili, ponavadi pa stojijo takšni "manjši" taksiji tudi na "stari" avtobusni postaji, to je levo, ko prideš iz čakalnice na železniški postaji. Za ceno ne vem, po moje pa za taksi ne boš odštela kaj dosti več kot za vozovnico za avtobus, pa še pripeljali te bodo čisto do vrat. Razdalja od železniške postaje do sejmišča je cca 3 km.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

Pa dobrodošla v Celju! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

tejča -> RE: celjanke-pomoč (14.11.2005 12:47:22)

Sicer pa iz stare avtobusne postaje vozi avtobus (Celje, Hudinja, Vojnik) mislim da na vsake pol ure, na avtobusu pa šoferja vprašaj, kje izstopiš. Lahko pa greš tudi peš, vprašaj za smer, 15 min hoje je, ali vzemi kar taksi, kar ti je že Snorlax svetovala.

PUPA2 -> RE: celjanke-pomoč (14.11.2005 13:08:45)

TUDI JAZ MENIM, DA JE BOLJE, ČE VZAMEŠ KAR TAXI. STOJIJO TIK PRED ŽELEZNIŠKO POSTAJO ČEZ CESTO. CENA JE CCA.500 SIT, MEDTEM KO JE CENA ZA LOKALNI AVTOBUS 300 SIT. TAXI TE BO PRIPELJAL ČISTO PRED SEJMIŠČE, AVTOBUS PA NE. ZATO KAR POGUMNO S TAXIJEM. LAHKO PA SI TAXI TUDI NAROČIŠ PREDEN BOŠ PRIŠLA Z VLAKA. POVEŠ URO KDAJ TE PRIDE ISKAT PRED ŽELEZNIŠKO IN KAM TE NAJ ODPELJE. JAZ SE OBIČAJNO VOZIM S TAXI SIMBY, KI ME PELJE NA ŽELEZNIŠKO, KADAR GREM Z VLAKOM V SLUŽBO

ŠTEVILKA TAXI SIMBY JE 031 205060.

LEP POZDRAV IN DOBRODOŠLA V CELJU.

Jančika_ -> RE: celjanke-pomoč (14.11.2005 13:12:22)

Ne vem, kako je zdaj s staro avtobusno, ko je tam vse razkopano, saj gradijo cesto??? Mislim, da je glavna postaja zdaj pri Metropolu!

V vsakem primeru vzemi taksi. Ponavadi stojijo pred železniško, če ne bo nobenega, pa samo pojdi čez prehod za pešče in tam jih stoji cel kup pred banko.

mcerar -> RE: celjanke-pomoč (14.11.2005 15:41:55)

Draga dekleta, ful vam hvala za pomoc. Saj v Ce sem ze bla, a vedno z avtom...no zdaj sem pa obsojena na mal drugacen prevoz...pa se ne bi rada se  s tem zivcirala, ker ravno predavam na tej prireditvi in je leps prej se pripravt na vse organizacijske zadeve. thx!!

Stran: [1]