teta beta -> RE: Posledice EA (16.11.2005 17:44:00)
|
Evo, tu pa ena, ki je imela stranske učinke, ampak naj že vnaprej povem, da mi ni žal in da bi se še enkrat odločila zanjo. Že ob vstavi katetra me je zabolel desni del glave, tak ful hecen občutek, ki ga niti ne znam opisat, kot bi me prav možgani boleli. Prav grozno je bilo, ampak v trenutku, ko mi je vbrizgal anestetik, je prenehalo in je bilo potem skozi v redu. Sam vbod v hrbtenico ni bolel in tudi noge sem vseskozi čutila, jih premikala normalno in brez mravljincev. Ko mi je vmes popustila doza, je bilo prav grozno, anestezist pa v operacijski. Na srečo je že prej pripravil raztopino in mi je nato samo po telefonu povedal, koliko mi naj dodajo in je potem kar ginekologinja dodala. Dobesedno v trenutku je bolečina popustila, še vedno pa ti ostanek občutek za potiskanje. Vstala sem nekje 5-6 ur po porodu in naslednji dan že ful "skakala" okrog, kot je že Lara napisala. Mogoče zaradi tega, mogoče, ker imam ful nizek pritisk ali bogve zakaj, ampak drugi dan po porodu pa me je usekal ful hud glavobol in imela sem trd vrat. V eni minuti je šlo od normalnega stanja do hude bolečine. To je bil pa normalen glavobol, ne tak kot sem ga prej opisala. Dobila sem dve infuziji, tablete za cirkulacijo, če bi se bil slučajno naredil hematon in naklofen. Terapija: tekočina in počitek. To je trajalo tri dni, doma me je še enkrat popoldne bolela glava, potem pa naprej vse v redu. Kot sem rekla, še enkrat bi se odločila zanjo, ker res ne bi rada 4 ure doživljala takih bolečin kot sem jih vmes, ko je popustila. Pa tisto najbrž še ni bilo najhuje. Meni je porod ostal v lepem spominu.
|
|
|
|