|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   znaki, znaki?
13.11.2005 23:24:25   
macka27
Ojla punce!

No bom kr pisala na ta forum! Zanima me samo kakšne znake ste imele ko ste zanosile? Če ste se kaj drugače počutile, ali je bilo isto kot pred user posted image M?

Hvala!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: znaki, znaki?
13.11.2005 23:27:02   
baguSka
Ene so čutle takoj pri odnosu da se je prjel, ene so mele rahlo špikanje v predelu popka, enim je blo že rahlo slabo, ene so ble fuuull utrujene, ene so srbele bradavičke, ene so mele fuuull napihnjene in boleče joške in še in še, nekatere izmed njih pa niso občutle prou ničesar oz. so mele iste občutke kot pred M, pa M potem ni blo... Sama še nimam izkušenj, lahko ti le nahitro napišem, kar pišejo na forumu. ;)

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.11.2005 0:57:12   
KODA
Zaspano in lačno.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.11.2005 4:05:28   
Eviii
moje izkušnje...
midva sva se tri mesce trudla, pa nič... sva bla že mogoče malo razočarana. pol pa sva imela na sporedu poroko. in je blo ogromno dela, tko da sploh pomislila nisva na user posted image , čeprou sva še kr pridno delala na tem. in po poroki nama je postalo sumljivo, ker je m zamujala že skori en teden. in je ni in ni blo. in danes smo že v 26. tednu user posted image .
drugače pa so bli znaki naslednji. krvavitve iz nosu, ko bi mogla dobit m. te krvavitve so ble kr močne in so trajale 4 dni. pa boleče prsi vsakič, ko bi mogla dobit m. pa slabosti na vsakem koraku (bruhala pa nism). smrdelo mi je skori vse. jedla sm samo zelenjavo in sadje in jogurte; čokolade pa videt nism mogla (in okoli mene so vsi takoj posumli, da se neki dogaja s ta glavno porabnico nutele). pa prebava je bla ojoj (smo presedeli cele dneve na školki). pa alergijo na sonce sem dobila. pa mogoče bi se še kej našlo... v glavnem, meni je blo skori takoj jasno, da je to to...

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.11.2005 6:56:10   
amy26
Nobenih posebnih znakov, en teden pred M me je mal špikalo kot da jo bom dobila to je pa tudi vse, test sem delala en dan po pričakovani M in je bil pozitiven. Se pa nisva nič trudila sem si pa zelo želela pikice user posted image .
Kasneje razen bolečih prsi tudi nič posebej omembe vrednega, bruhala na srečo nikoli.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.11.2005 7:19:51   
Freia
Jaz sem vedno takoj vedela, da sem noseča. Najprej napetost v prsih, občutek napihnjenosti, zelo kmalu tudi grozna utrujenost, ki se je vlekla 3 mesece in popoldanske slabosti. Tretjič pa sem pri vgnezditvi tudi malo zakrvavela.
LP

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.11.2005 9:25:25   
Yasminka
Grozno so me bolela prsa in so se v enem tednu neverjetno povečale (spanje na trebuhu je odpadlo!!!). Bila sem neverjetno utrujena, nekatere vrste hrane so mi zasmrdele. Celo vonj mojega user posted image mi je bil neprijeten.

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.11.2005 15:00:30   
macka27
dan dan!

Punce zlate steuser posted image !!! Hvala za odgovore!

Jest sem imela ovulacijo prejšni teden.  Kar sem občutila pri ovulaciji je bilo samo špikanje v spodnjem delu trebuha oz. v jačnikih! Zdaj imam pa od sobote ful trde prsi in rahlo boleče, no pa bredavičk me vsake toliko časa zapečejo. V spodnjem delu trebuha oz. jajčnikih pa občutim rahlo špikanje. Sem pa tudi zelo utrujena, lačna, pojedla bi vse kar vidim, samo potem ko se pa nažrem mi je pa tako slabo.....ful groza!

Hja upam da je kaj na tem in da nama je uspelo, saj se trudiva že dobre dve leti! Punce držte pesti!

Rada vas mam!!

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.11.2005 17:06:36   
stuhica
macka 27,

ko berem tvoje simptome sem mogla preverit če nisem tega jaz napisala! Tudi jaz se čisto isto počutim Držim pestke za obe

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.11.2005 17:56:24   
macka27
Stuhica,...

Tut jest držim pesti za obe, no pa za ostale tudi da nam bo čim prej ratalo.

In kdaj imaš ti za dobiti to user posted image M?

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.11.2005 12:48:30   
stuhica
DSobro vprašanje Macka27 , saj imam težavico v tem da  nimam sploh rednih M in sem si jo mogla urejat z Dabrostonom pa še zdaj sem jemala K tko da upam da se je prijelo ampak srečno ( prej 2x po K IMN) ! Pa ti kdaj jo pričakuješ Jest sem jo imela nazadnje od 30.10.- 3.11. AMPAK TI POVEM DA SEM SKOR 99% DA SEM NOSEČA VSAJ PO SIOMPTOMIH IN UPAM DA SEM RES!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.11.2005 18:22:16   
Naja30
kaksni pa so tvoji simptomi, stuhica?

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.11.2005 19:28:04   
stuhica
nja 3 moji simptomi so taki - slabo mi je ( bruhala   sem do sedaj sicer samo 2x ) rigam ko kaksen mali prašiček,  pa prsi me bolijo oz. bradavičke me srbijo.  Pa tak čudn apetit imam kar vse bi jedla !? pa pri tedi ?!;

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.11.2005 19:47:31   
Naja30
mene je ze teden nazaj mocno zaleo boleti od jajcnikov do popka, slabo mi je cez ves dan, omoticna sem, brez energije, tudi smrdi mi vse okoli mene, pa ful cudno mi je, ker bi es cas jedla peso. rdeco peso! aja, pa vrocino sem imela in zeblo me je zelo in tudi rigala sem... hehehe, zato se mi je zdelo sumljivo. user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.11.2005 19:54:19   
stuhica
ma ja naja tud jest imam take znake cist sem zmatrana cel dan sem že čudna sam če sem čist iskrena me je strah sploh da bom test nardila ker se bojim da se  mi ne bo IMN spet že 3jič ponovila!
V glavnem upam da sem obenem meje pa ful strah kaj bo oz kakos e ob zadeva odvila naprej! Za tes je pa tko ne vem kdaj nja ga nardim ker iumam itak neredne M in  prej mi itak ne bo pokazal pomoje bom mogla kr počakat do 30 in šele potem nardit test al kako oz. rada bi vedla če se tega tanovega da kje na gorenjskem dobit da ga koj jutr kupm!'

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.11.2005 20:09:42   
Anonimen
Zanimivo, da sem imela ravno pri prvem neuspelem poskusu ful neke bolečine in napetost v trebuhu, pa vrtoglavica. Drugič, ko pa je res ratal, pa nič oprijemljivega. Razen napet trebuh, morda že malo čutim večanje prs...drugega pa ne, pa saj je komaj 5 teden.

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
20.11.2005 20:18:05   
Naja30
priznam, da pojma nimam o nekaterih stvareh. povejte mi, kaj je IMN?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.11.2005 10:19:39   
macka27
hoj

Jest se spet mal oglašam. M imam za dobiti jutri, bomo vidla kaj bo. Upam da sva bila z mojmu ta mesec dovolj pridna, da se je kaj prijelo, če ne pa bova šla spet v nove boje!

IMN pomeni- izven maternična nosečnost!!

in kako ste drugače?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.11.2005 13:50:03   
macka27
hej punce!

Kako?

Stuhica ali že kaj veš? Al sta dve user posted image al ne?

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.11.2005 16:09:03   
stuhica
ojla mackica,

ni še minil en mesec od zadnje _M sem opd neučakanostui nardila test vceri pa je bil še negativen itak moram počakat še en teden da vidim! a si ti dobila M al nisi a si nardila ze test al še ne hitro sporoči da vemo!

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.11.2005 16:33:34   
KMALU
moji znaki so bili taki kot pred M, samo da sem jaz vedela da sem noseca, ker mi se nikoli ni zaostala M niti za en dan. Takoj sem sla k zdravniku in mu povedala, da sem verjetno noseca, ker mi zaostaja en dan. Malo me je cudno gledal, a sem vseeno dala kri in izkazalo se je, da sem imela prav...user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?