Anonimen -> prosim nasvet (13.11.2005 18:11:44)
|
Pozdravljene! Dobila sem svojo prvo službo, ki je primerna moji srednješolski izobrazbi in sicer za določen čas, nekaj mesecev, ampak potem ponavadi dajo za nedoločen čas. S službo nisem preveč zadovoljna, prvič zato ker imam končan faks in bi raje delala službo za katero sem se izobraževala, drugič zato ker pridem domov ob 16.30 čisto možno pa je da bom kmalu prišla ob 18.00, tretjič zato ker bi najraje videli da si tam cel dan, čeprav se nadure nikamor ne beležijo zato niti niso izplačane niti se jih ne da koristit. Lahko si mislite kakšno je stanje, saj sta odkar sem jaz v firmi, že 2 dali odpoved, ene po 3 tednih in ena po 2 dneh.No, v glavnem službo sem sprejela ker nekje moraš začet delat, in potem že iščeš kaj boljšega za kar rabiš kakšno leto ali dve izkušenj. No, potem pa so me poklicali v torek iz enega javnega zavoda, kamor sem avgusta poslala prošnjo za pripravniško in mi rekli da bodo zdaj rabili pripravnika in potem je možnost za nedoločen čas in da bo zdaj zunaj razpis in naj se prijavim. Jaz sem res ful vesela čeprav niti ne vem kaj to pomeni, ko so me poklicali in upam da me tudi pokličejo na razgovor in da jim povem kakšna je situacija in da v sedanjem podjetju ne nameravam ostati. Po pogovoru sodeč so kar zainteresirani zame, pa še vprašal me je če sem v tem času že našla službo, pa sem rekla da ne, saj me je bilo strah da bi me takoj odpikal. Je pa problem da zato ker sem zaposlena le za 4 mesece, mi ne pripada nič dopusta in vas sprašujem kake so šanse , da jaz dobim frej dan če me slučajno pokličejo na razgovor. Verjetno mi kaj drugega kot da grem v bolniško ne preostane, da bi pa ure not prinašala mi je pa prav čudno čeprav bi imela npr. že ful nadur ki se ne beležijo. V službi ne ve nihče za to mojo priložnost in zato sprašujem vas za nasvet, kako naj to izpeljem najbolj elegantno. Hvala!! Se opravičujem ker sem anonimna a ker v službi ne ve nihče za to, ne bi rada riskirala da me kdo od njih slučajno tu prepozna.
|
|
|
|