Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Razvajena zaradi dude?? 8.12.2005 22:02:31
|
|
|
|
HuAnita
|
Zara se zbuja ponoči Jaz pa si vedno, ko bedim ponoči ob škodilački, predstavljam, kako lepo je pa Zarini mamici, ker ji dete spi po 14 ur skupaj in niti ne pisne. Skoraj zadevam se s tem, tako si želim naspati Capinka se tudi zbuja zaradi dude. Razvajena je pa itak, ker če je kriza, jo ponoči še podojim, ampak zadnji mesec se je to zgodilo le enkrat...
|
|
|
|
RE: Razvajena zaradi dude?? 8.12.2005 22:06:36
|
|
|
|
ZARA
|
Ja, HuAnita...zbudi se v primeru, če je sama ne najde, ker tako trdno spi...ponavadi sedi na njej in joka...pol jo pa položim in spi naprej, kot da ni nič...
|
|
RE: Razvajena zaradi dude?? 8.12.2005 22:09:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Zara, moraš ji dati še kakšno na doseg roke. Jaz sem jih Tiborju vedno naštimala.
|
|
|
|
RE: Razvajena zaradi dude?? 8.12.2005 22:16:36
|
|
|
|
Anonimen
|
To za mene ni razvajanje. Kaj bi blo bolje, če ji ne bi dala, pa če bi prst cuzala? Do 5.leta??? Dej ne sekiri se.Ti jo kar razvaji.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zato bi se morali otroci več igratiIgra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?