paris -> Nostalgija v omari (12.11.2005 18:27:41)
|
Danes sem pospravljala svojo omaro, prekladala sem obleke sem in tja, tuhtala kaj je še za oblečt in kaj mogoče tudi ne, kaj bo šlo stran in kaj nazaj noter.In kot zmeraj, ko pospravljam, mi je v roki ostal moj legendarni pulover. To je 19 let star na roke pleten "sirogojno" pulover, punce mojih let bodo vedele kaj to pomeni za druge pa na hitrico obrazložim- v bivši jugi je bil nek obrat z imenom Sirogojno, kjer so pletle vrhunske ročne pletilje, te jope in puloverji so bili takrat vrhunska firma in temu primerna je bila tudi cena. Ta pulover sem si kupila za eno prvih plač in bil je prekleto drag- se mi zdi, da kar okoli pol moje takratne plače. In po vseh teh letih je še vedno lep, spet moderen in prav nič uničen. In bistvo vsega je, da sem nanj tako navezana,toliko spominov je povezanih z njim, da ga ne morem dat stran, pomoje bo večno v moji omari, pa če ga še kdaj oblečem ali pa nikoli več! Ali imate ve tudi kakšen tak kos v svoji omari? Razen poročne obleke in oblek, ki ste jih podedovale?
|
|
|
|