valči -> Mamice obrezanih sinkov... (11.11.2005 23:18:03)
|
...potrebujem pomoč! In sicer je bil danes naš 2.5 let star sinček na operaciji fimoze.Rada bi mu čimbolj uspešno pomagala,pa nisem sigurna,če prav delam.Luli je precej otekel,zelo debel in menjavam mu gazo,namočeno v fiziološko raztopino.Tam v bolnici so dali možu taka navodila,pediatrinja pa je rekla,da dajem prekuhane kamilice.Pa ne vem,naj nadaljujem z fiziološko,ali skuham kamilice,kaj hitreje celi?Sedaj sem mu menjala in se mu je prijelo na glavico,ki je zelo rdeča in pomoje ga to peče.Sem mu dala svečko,tako je rekla zdravnica,da prve dni zelo boli in naj dajem svečke. Je tukaj gor kakšna taka mamica z tovrstnimi izkušnjami?Kaj še naj naredim.Lulat ga dajem po občutku,gor ima plenico,ne vem,kako bi to funkcioniralo z gatkami,ker je gaza mokra,ko polijem z f. r.. Kakršnokoli nasvet bo mi prišel prav,ker ga fejst muči,saj samo leži,komaj hodi,pa še to široko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image],drugače pa je nevejetno živahen fant,ki ne pozna miru. Hvala vnaprej
|
|
|
|