Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Ema - za vse, ki ste drzali pesti! :) 12.11.2005 19:39:20
doroteja23
Tudi mene veseli , da je s tvojo pikico vse OK. Jaz pa sem mislila da se mi bo zmešalo ko so mi povedli, da ima moja Alina šum na srčku in ko je imela tako močno zlatenico. Vesela sem da je zdaj Ema vredu.Želim pa vam vsem, posebaj pa Emi veliko zdravja in da bo čimprej zrastla v veselo in zdravo punco.
RE: Ema - za vse, ki ste drzali pesti! :) 28.11.2005 16:46:00
Barbela
Lepo je slišati dobre novice, le tako naprej
Poznam in dobro vem, kako starši trpimo, ko je z otrokom kaj narobe. Tako, da vas povsem razumem. Podobno stisko smo dali skozi tudi mi, vendar pri nas ni bila glavica, temveč nogica - lahko bi se zelo slabo končalo. Ampak, Jaka je zdej zdrav in tudi razvija se zelo hitro, tako da ne zaostaja več za ostalimi 5 mesečniki. Kontrole pri nas niso več tako pogoste. Od tega meseca dalje le še 2 mesečne. Ostane pa nam še fizioterapija - ta pa pojma nimam, kdaj se bo končala.