Usnjeni žakelj- vreča na poh. sejmu (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Meggi -> Usnjeni žakelj- vreča na poh. sejmu (11.11.2005 17:43:47)

Ali je morda bila katera na pohištvenem sejmu v Lj. Baje naj bi tam bili na ogled ti žaklji ali vreče.

Mi bi to imeli za našo 3.5 letno princeso za v njeno sobico in vso kobacanje po njej.

Usnjeni se mi zdijo zelo trpežni pa še obrišeš lahko.
Ali ima morda katera to doma?

Zanima me kje se dobijo, morda naslov proizvajalca, internet stran karkoli.

Hvala vsem za kakršnokoli info!

fipi -> RE: Usnjeni žakelj- vreča na poh. sejmu (11.11.2005 18:25:08)

Evo ti link za vreče:

http://www.tipsi.si/frames_1.html

Meni so te vreče ful lepe v kratkem imam plan eno kupiti.

afna pika -> RE: Usnjeni žakelj- vreča na poh. sejmu (11.11.2005 19:29:29)

mi mamo dve v dnevni sobi - www.jabooz.com...  iz tekstilnega usnja, imajo pa kar nekaj modelov, barv....   se splača it pogledat. pa zraven imamo kavč iz enakega materjala, tako da je super

arielca -> RE: Usnjeni žakelj- vreča na poh. sejmu (11.11.2005 21:59:21)

Midva imava tudi vrečo Jabooz s taburejem in jo lahko samo pohvalim. Fino je, ker lahko izbiraš modele, materiale, barve in kombinacije, tako da ti jo prilagodijo čisto po tvojih željah. Midva sva imela sicer nekaj težav, ker sva želela kombinacijo oranžne in modre, pa oranžnega blaga niso imeli na zalogi, tako da sva malo dlje čakala, ampak vseeno. Priporočam!!!!

Maček Muri -> RE: Usnjeni žakelj- vreča na poh. sejmu (11.11.2005 22:24:34)

Brez vreče mi živeti ni. Moj najljubši kos pohištva, ki sem si ga želela že kot otrok, ko ga je imela ena soseda.
Nabavila sem jo prvi dan, ko sva se vselila v novo stanovanje. Pa še srečo sva imela, da sva slučajno dobila v IUV skoraj enako barvo, kot je sedežna. Če bi pa kupovala novo, bi se pa sigurno odločila ja Jabooz.
Sva pa kupila nečakinji od Tipsija tisto, ki je kot košarkarska žoga - otroško velikost za prvi rojstni dan. Takrat je bila všeč njenim starše, zdaj je pa mala čisto nora nanjo, tako, da je res super nakup.

viv_ -> RE: Usnjeni žakelj- vreča na poh. sejmu (12.11.2005 11:30:46)

Mi jo imamo doma iz neke mase (ko ena plastika, ampak fajn, ker se briše), kupila sem jo pa v art decorju na Dunajski - sedaj ga ni vač. V albumu Mirna 6. del si jo lahko pogledaš.

Imajo jih tudi v trgovini IU Vrhnika v Kranju v Mercatorju.

Maček Muri -> RE: Usnjeni žakelj- vreča na poh. sejmu (12.11.2005 12:32:44)

Ravno danes sem v IUV v Mercator centru v Šiški videla luštne otroške modele, mislim da muce, prav fine in v različnih barvah. Za ceno pa nisem pogledala.

brbra -> RE: Usnjeni žakelj- vreča na poh. sejmu (13.11.2005 10:21:51)

Mi imamo tudi dva jabooza in zdaj bo treba še enega za tamalega ubost, ker je to trnutno najbolj zanimiva stvar za se veljat po njej v stanovanju.Priporočam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Stran: [1]