LEKO - laparoskopska elektrokoagulacija ovarijev zaradi PCO (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

Manja77 -> LEKO - laparoskopska elektrokoagulacija ovarijev zaradi PCO (11.11.2005 15:14:19)

Ali je katera že bila na tem posegu. Prosim, če mi lahko maloopište kako to poteka.

naja78 -> RE: LEKO - laparoskopska elektrokoagulacija ovarijev zaradi PCO (12.11.2005 21:15:58)

ojla.
kako zgleda čisto sveža laparoskopija,ti bom povedala čez 10 dni,vem pa da ti v splošni anesteziji med op našpikajo jajčnike in prešpikajo ciste na jajčnikih,ki ovirajo normalni ciklus menstruaceje,medtem tudi ovulacijo,ki je najbolj pomembna.

ne skrbi kako to zgleda,ker itak spiš,sam postopek pa traja cca 45 min.raje ti predlagam,da ti o tem pove tvoj G ki te je operiral,kaj so ti naredili vse med op in kako naprej.

srečno[sm=miska.gif][sm=rozica.gif]

Manja77 -> RE: LEKO - laparoskopska elektrokoagulacija ovarijev zaradi PCO (14.11.2005 8:03:49)

Hvala za odgovor naja78.

Problem je ravno v tem, da je mene strah splošne nerkoze. Sem bila pred 5 leti operirana za eno drugo stvar in sem imela potem še pol leta nočne more zaradi tega. Samo nimam kaj, če hočemo bebiko bo treba pač potrpet.

Stran: [1]