Magic Bulet (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

Nasy -> Magic Bulet (10.11.2005 22:35:17)

me zanima, če ga katera ima, pa če to res deluje tako, kot na Tv kažejo..jaz bi ga rada imela za česen pa čebulo sekljat

urška -> RE: Magic Bulet (10.11.2005 23:46:19)

moja tašča ga je ful pohvalila; je pa res, da jaz njej ne verjamem veliko (oz. skoraj nič)... če rabiš za čebulo ali pa česen ali pa petršilj - torej take majhne količine ti predlagam, da kupiš palični, ki ima v kompletu tudi posodico z nožkom kjer lahko to sekljaš. dobiš pa tudi take majhne miksarčke.

mia-2 -> RE: Magic Bulet (11.11.2005 7:37:24)

Hoj mi ga tud mamo je ful v redu.Sam se mi zdi da za čebulo pa ni najbolj ok-jo kr speni tako zmelje.Za sadje(kašice) je pa res super.Pa tud za peteršilj in česen je ok.V glavnem mi smo vse probal pa sam za čebulo ni bil najbolj ok.

miševi -> RE: Magic Bulet (11.11.2005 21:12:26)

Se pridružujem mnenju mia-2. Tud smetano dobro naredi. Pa jaz notri v ta velkem kozarcu zmešam vse sestavine za muffine, pa je glih za eno plato (6 kom) za spečt. Edino čebulo pa res zmesari do nule. Včasih bi prav prišli čisto majhni koščki. Sam sem tudi že s tako čebulo golaž in podobne stvari naredila, pa je blo zelo dobro. Pa lešnike in orehe tudi fino zmelje. Edino tam so mleli še led oz. zmrznjeno sadje - meni zmrznjenih jagod ni hotel zmlet[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

Stran: [1]