Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Plodovnica ali kaj drugega???? 10.11.2005 18:51:00
|
|
|
|
mujcek
|
meni se to tudi dogaja, ampak vem, da gre za beli tok. Poskusi si obleči temnejše spodnje perilo potem pa boš videla ali je beli tok; če je pa brez barve pa možno, da je plodovnica
|
|
|
|
RE: Plodovnica ali kaj drugega???? 10.11.2005 18:51:52
|
|
|
|
mojcadamijan
|
Meni se je zgodilo isto pa sem klicala v porodnišnico in so mi rekli naj kar pridem-pa sem šla rodit- zato ti svetujem, da se pojdi pokazati, saj zgubiti nimaš kaj
|
|
|
|
RE: Plodovnica ali kaj drugega???? 10.11.2005 19:08:10
|
|
|
|
Marogica
|
Raje se idi pokazat. Meni se je tudi tako zgodilo, pa sem tudi kar morala v porodnišnici ostat in sem rodila. Naj bil rodila v ca 12 urah od takrat, ko ti začne odtekat voda, tako da se ni za šalit. Takoj pojdi v porodnišnico. Će pa ni nič, pa boš vsaj pomirjena.
|
|
RE: Plodovnica ali kaj drugega???? 10.11.2005 20:15:35
|
|
|
|
Twetty
|
Bejži rodila boš!Meni se je isto naredilo v 36 tednu,pa so me dali takoj na antibiotik,pa umetne popadke.Če še nisi šla pojdi v bolnico!!!!!
|
|
|
|
RE: Plodovnica ali kaj drugega???? 10.11.2005 22:23:53
|
|
|
|
Tinč7
|
Hola ponovno punce! Sem klicala še kolegico in je rekla, naj grem za vsak slučaj v porodnišnico. In sem res šla, tudi zaradi vaših nasvetov. In so mi naredili amnioskopijo, ki pa je bila negativna. Tako da sedaj grem spat - pomirjena. Mi je rekla zdravnica, da mora biti vložek res moker, kot pri menstruaciji, kadar gre za pok mehurja. Ampak meni je kapljalo in imela sem čisto drugačen občutek kot pri belem toku. Zato me je zaskrbelo. Sedaj si res želim, da bi tja prišla točno na PDP (9.12), in da bi imela popadke na 5 minut. Tako se izogneš neprijetnim pregledom. Lepo pančkite. Tinč7
|
|
|
|
RE: Plodovnica ali kaj drugega???? 11.11.2005 11:50:37
|
|
|
|
mujcek
|
upam, da zdržiš do roka; kako pa bi to bilo, če bi vse prehitevale? Lepo po vrsti je treba... Želim ti čim manj podobnih težav in še malo pa bova tudi midvi rešeni
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?