anadejka -> auuuuuu..... (10.11.2005 12:44:44)
|
Kok mi razbija po glavi [sm=smiley6.gif] in štema po bušitu [sm=smiley6.gif] boli boli boli [sm=smiley6.gif].Gospa Franca je ravnokar pršla na obisk,sicer en dan prezgodej,ampak full veselje ker sem lahko že danes poklicala na GK.Lj. in imela to "srečo[sm=smiley11.gif]" slišati da jim je zmanjkalo zdravil. Mislim ..... no comment res.Sej to sem že prej vedla kaj me čaka,sam sem vseeno poklicala ker nisem vedla kako zdej naprej.Sestra je bila zelo neprijazna na hitro me je odslovila,da sm bla k en lolek.K sm odložila tel.sploh nism vedla kaj pa zdej???Sm poklicala še na eno telefonsko,pa se me je hotla tut tista sestra kenslat,da nism prau klicala.Pol se me je pa le usmilila in mi lepo razložila,da jim je pač zmanjkalo denarja in se je pipca zaprla.S 1.1.se postopki ponovno začnejo,torej moram klicati naslednji mesec - decembra,da se bom naročila za januar. Matr ejjjj.....me prau zanima kaj mi bojo naslednji mesec rekl,skos eni izgovori.....brezveze.... Kar se pa sestr tam tiče[sm=lev.gif].......grozzza,mal bolj bi pa res lahko bla prijazna.Ljudem je že tko grozn k morjo tja klicat,pol pa tak odnos.Sej verjamem da tut njim ni lahko,sploh zdaj ko jim je zmajkal zdravil,se verjetno vsak zbruha nanje,ki niso nič krive za to,sej verjetno so pa potem zato tako neprijazne,ampak jest sm res sam hotla info,kako zdej naprej. Mah sej bo bolji....enkrat.....če ne prej sam da me neha štemat bo bušiju.....auuuuu....boli boli boli....[sm=smiley6.gif] Kako pa ste kej ve moje sotrpinke [sm=angel.gif]
|
|
|
|