MatMaj -> Kaj in koliko potrebujem? (10.11.2005 11:40:20)
|
Lep pozdrav! [sm=bravo.gif] Mene pa že dolgo ni bilo. Sva se preselila, pa sem bolj malo v bližini računalnika. Zanima me pa kaj potrebujem za svojega prvega angelčka? Od kolegice[sm=smiley27.gif] sem dobila ogromno oblekic oz. vse kar potrebujem. Bombažnih kapic, zokenčkov, bodijev, majčk, hlačk, pajackov..... Najbolj nerodno mi je pa povedat to, da ne vem kako in po kakšnem vrstnem redu se vse to obleče na dojenčka[sm=zardeva.gif]. Pa prosim povejte mi kaj od teh cunjik so žabice. Nimam pojma in počasi se me loteva strah, da ne bom vse imela pripravljeno. Otroška soba je pripravljena, noter še pride samo previjalna miza. Imam že vso kozmetiko razen alkohola in vate. Imam dudice, flaške, črpalko (to sem dobila), tetra plenice, manjkajo mi male tetra krpice. Imam dva kombinizončka, zimsko kapico, šal, rokavičke, 8 parov copatkov... V glavnem imam kar precej stvari, ampak ne vem če je to dovolj, česa rabim več, česa manj. Naj mi nekdo pomaga. PROSIM!!!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Lepo prosim če mi lahko tud poveste kako izgledajo žabice in kako naj malega oblečem za domov, da se mi nebodo smejali, ko ga nebom znala oblečt......[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif] Zelo se veselim svojega angelčka[sm=duda.gif] in zato hočem bit kar najboljše pripravljena nanj. Hvala že v naprej [sm=nosecka.gif]Maja
|
|
|
|