|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
1.3.2006 9:45:27   
2ursae
me zanima - kje jih mate, ko jih hranite? Jaz v naročju, pa je to totalna polomija user posted image .

prišla sem javit, da sem bila pridna in da sem dala v album nove slikce, vključno z maškarami. Če se kteri da, poglejte ... user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 876
1.3.2006 10:37:40   
pety78
Punce, ker ste vse tako pridne z vašimi albumi, sem se jaz že kar nekaj časa spravljala, da kakšnega novega naredim. No, končno mi je uspelo.user posted image Če katero zanima, kaka maškara je bil Vid.... Aja, pa da ima že dva nova zobeka. user posted image user posted image user posted image user posted image

2ursae, jaz mojega hrranim kar v ležalniku.

Lepo se imejte!
Petra

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 877
   [Brisano sporočilo]
1.3.2006 11:03:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 878
1.3.2006 13:02:24   
doroteja23
Oj!!

Mi smo pa dans bli pri zdravnikuuser posted image in dobili antibiotik. Alina še je dobla zraven atibiotika kapljice za očko, mama pa samo antibiotik. Ja prav ste prebrale, obe sma na antibiotikih. Jaz mam vnetje ušesa, Alina pa vnetje žrela in očke.
Mene je uho začelo bolet ponoči, Alina pa je dobla še zraven vneto drugo očko. Tak da ima zdaj obe vneti.

Teta beta nam so v materinski šoli rekli da ne smemo pred enim letom umivat zobke. Tak da zdaj pa res ne vem kaj naj.

2ursae Kak sta luštna. Anže je tak cukerček.
Pety78 tudi tvoj je cukerček!

Alina sprašuje če sta že oddana?!

Jaz žal še lep čas nebom imela albuma, saj nimam programa za zmanjšanje slik in tako ne morem naredit albuma, ker mi vedno napiše da so prevelike.
Slučajno ve katera kje bi lahko dobla ta program?

Kaj pa boste danes jedli, ko je post?
Jaz bom danes prvič poskusla naredit lignje. Upam da bodo dobre.

Lp Doroteja in Alina

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 879
   [Brisano sporočilo]
1.3.2006 13:52:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu doroteja23)
  Neposredna povezava do sporočila: 880
1.3.2006 15:17:34   
2ursae
o, Pety, kolk luškan čebelček! Una ideja z medom je pa res dobra user posted image . Sam ne vem, kolk bo zadovoljen, ko bo izvedel, da je mami dala slikco njegovega lulčka na internet user posted image .

Doroteja, vi2 sta pa res ubogi, upam, da se bosta hitr pocajtali - si kar predstavljam, kako težko je skrbet za bolnega otroka, če si še sama bolna. Bo moral tvoj malo bolj poprijeti po hiši, ne.
Anže je še frej, k se Daša tolk dolg obira user posted image . Sam pravi, da hoče najprej fotke videti. Saj veš, moški so pač plitki user posted image , tko da se kar potrudi in vrži kakšno gor, pa se bomo pomenili user posted image .
Danes bomo papali pa ribice, smo zadnjič kupili zmrznjene fileje, sam me nič ne mikajo. Jaz bi raje kaj vegi, pa se moj zmrduje. Kaj čmo, on je krvna skupina 0 (mesojeda), jaz pa B (rastlinojeda). Jaz bi komot stalno furala brez mesa, sam da imam čokolado in ogljikove hidrate, sam sem pač med nosečnostjo jedla meso, pa zdaj, ko še dojim, ga tudi. V postnem času pa itak nikoli ne jem mesa, ampak bolj ribe. Pa sladkarij tud ne user posted image  - sem včeraj zvečer še iskala po bajt kakšne cukre, da bi jih še pojedla, preden se začne abstinenca do Velike noči. Pa sem žal vse maškaram stalala. Ful jih je bilo velik - 5x so prišle. Po mojem se razve, kdo daje in pol navalijo. Sem tud ene 5 jurjev stalala, ampak mi ni žal, saj je šlo za otroke, jaz bi jih pa za kakšno bedarijo ponucala.

lepo bodte

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 881
1.3.2006 15:45:14   
Anonimen
ej ženske jz mam problem sploh ne morem na loudat slikicm, kaj delam narobeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dons sva z malim prvič poizkusila kašicoo, ma mi je hotu kr žličko pojest, očitno je bla tojk zanimivauser posted image user posted image .

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 882
1.3.2006 16:00:36   
pety78
Ja, lulčka bom mogla dol vržt, preden zraste. user posted image  Itak pa bom rekla, da ni njegov. user posted image

A jurja ste našle? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 883
1.3.2006 19:33:10   
mlaka
No  pa  smo  dobile  drugo  pikico  v ritko  in  malo  jokca  ,ma  ni  bilo  hudo.Imam  pa  frišne  podatke  teža  8000.višina 66.  glavica  44 . Punca  in  pol. user posted image . sestra  mi  je  razlagala  kako  naj  počasi  dodajem  tudi gosto  hrano  ,kaj  naj  ji dam  sedaj  pa  po  7  mesecu.pa  po  8mesecu in  jaz  JA ja  vse  štekam  .KO pridem  domov   spominska  praznina.Blage  veze  nimam  kaj  in  kako  ,toda  ker  obstaja  internet  in  pametne  mame   bomo  kar  vas  kopirala. Sem  ji  pa povedala  da  razni  čaji  po  steklenički  niti  pod  razno  ne  pijemo   in da se mi  zdi  da  sploh neve  za kaj je  "flaška"  Pa  mi  je  rekla   da ni  panike  da je  to  značilno  za  dojene    otroke.user posted image  Smo  pa  lepo  pokazili  da  znamo  že  malo  čičati   in smo  bili  pohvaljeni  ,skratka   ocena  čista  petka  .Bomo  videli  če  bomo  čez  3mesece  ponovile  vajo .  To  je to  .

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 884
1.3.2006 19:55:01   
maya_slo1
Tery, Kris tudi prdka na veliko, samo smrdi pa zaenkrat še ne.user posted image

2ursae, meni se vse živalice, ki trpijo smilijo. Lessie še nikoli nisem celo gledala, sem zmeraj pol premižala.user posted image Se mi pri takih in podobnih risankah kar cmok v grlu naredi. Zdaj, ko sem pa mamica je pa še huje postalo…zdaj pa bog ne daj gledat kakšne resnične zgodbe kjer otroci trpijo. Se sama sebi smotana zdim…pa kaj češ tako je!
user posted image Je pa res da je s tole ptičjo gripo malo drugače, ker me za Krisa skrbi, če bi virus mutiral…bi jih pa lahko malo bolj humano pobijali!
Malega imam v ležalniku, ko se hranimo…smo pa kupili stolček, ki se na mizo pritrdi in ga bomo kmalu uporabili se mi zdi, ker kar hitro napreduje v sedenju.

Pia67, Kris popije okoli 1000ml mleka na dan…kakšne četrt od tega pa polije…mu pa med obroki tudi čaj ponudim ampak tega spije minimalno.

Ameli, ko bomo začeli meso uvajati bo Kris tudi piščančka dobil, če do takrat pri nas gripa še ne bo napadla piščancev in kur.

teta beta, moj dragi »presliši« jok le kadar sem jaz v bližini,…ga pa moram pohvalit, kadar me vidi da sem utrujena me pošlje spat da se malo odpočijem in on ta čas rihta Krisa.
Jaz zdaj Krisa navajam na naribano jabolko in sem tudi že spustila dan.

doroteja23, Upam, da se z Alino kmalu pozdravita!
Jaz se ne grem posta, nisem bila v tem duhu vzgojena…sploh nebi vedela o kakšnem postu govoriš, če me moj dragi nebi razsvetljeval glede tega.user posted image

Drugače je pa Kris zdaj že ene tri dni najbolj srečen, če lahko na nogah stoji…se krega in krega po tem ga pa dvignem da se lahko na noge opre se pa smejat začne. Danes je pogruntal še obrat s trebuščka na hrbet, zdaj smo pa pečeni…tudi malo ga ne smem iz očesa dol vrečt.

Sledenje evro bankovcem
http://www.eurobilltracker.eu/?referer=98711

(odgovor članu mlaka)
Neposredna povezava do sporočila: 885
1.3.2006 21:22:24   
teta beta
Ninočka, 500 SIT za popravilo rdečih oči???!!!!! Pa kaj so čohjeni mal???!!! To bom pa ja sama naredila za tak dnar, porkaduš, čeprav se mi ne ljubi.

Pety, kaka luštna čebelica!! Zares je krasen! In user posted image  za zobke.

Doroteja23, ti je že tery odgovorila. Če pa ne boš tega dol vlekla, pa povej kateri program uporabljaš za slike. Če drugega ne, imaš Painta/Slikarja ziher na računalniku. Tam greš pod Slika in potem pod Raztegni/nagni in daš potem recimo 25 % na obe strani.
Danes smo jedli mlečni riž in domače sojine polpete. Moj fotr stalno nekaj eksperimentira in tako imamo domačo sojo in je naredil iz nje brikete in nato moko. Pol sem pa morala jaz to pretvorit v polpete. Dodala sem jajce, začimbe in mleko, pa je še vseeno bilo presuho, še eno jajco bi mogoče morala dat zraven, v glavnem, bilo je bolj blek, kot bi žagovino jedel. Al pa sem jih mogoče tudi premalo spekla, kaj pa vem user posted image .

mlaka, kdaj točno je tvoja mala rojena, bolj v začetku septembra ali proti koncu? Ker je slišati kar velika.

Kot sem rekla, sva bili z Dašo danes na čveku. Smo bile same (nekdanje) sosede na relaciji 100 metrov, vse tri rodile v pol leta razlike, vsaka na tri mesece. Je bilo kar zabavno, sploh na koncu, ko smo hotele vse tri slikati skupaj na postelji. Moja in najmlajši fant sta bila pri miru, čeprav on kravic še ni glih pasel, ta večja pa ni imela obstanka. Se obrnila, vstala, na drugo stran postelje... pa smo jih obrnile na hrbet, ampak tudi ni bilo tako kot smo si zamislile. Čez tri mesece bo tudi Daša že take špilala, ali pa že prej user posted image . V glavnem, fajn smo se imeli.

Hotela sem vas še nekaj vprašat, pa sem pozabila. Aja, ameli, da ti dam še feedback glede kremice. Babylove se je izkazala za boljšo oz. Daši bolj ustrezno. Ful se ji je popravila suha koža. Je pa to obična kremica za obraz v lončku. In, Pia67, zdajle sem se spomnila, da si enkrat rekla, da Nine sploh ne moreš več zdrgniti po hrbtu, no, jaz Dašo po hrbtu že nekaj časa umivam tako, da jo preprosto dvignem, umijem s pleničko in obrišem, pol pa jo položim nazaj na previjalno.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu maya_slo1)
Neposredna povezava do sporočila: 886
2.3.2006 7:49:04   
Pia67
Ta teden sem čisto raznežena. Ko zjutraj dvignem Nino v naročje, ji vedno povem da jo imam rada, jo poljubčkam. No, da ne bo katera dobila sladkorne, skratka pocrkljam jo. Ona pa je začela mene okoli vratu objemat, spuščat nežne, grlene zvoke in cmokljat z ustki po vratu, oziroma kamor pade. Z ročicami pa bolj ali manj grobo božat po mojem obrazu. Sem bila mal paf, pa sem mislila, da je to slučaj. Pa ni. Obredek se nadaljuje, včasih pa tudi čez dan zakoplje glavo v moj vrat in me božka.

Drugače pa sva že nekaj časa v stolčku, kaka 2 meseca, najprej je bila mal podprta, zdaj pa da nogice pod pultek, ga premakne in začne igračke metat podse.

Teta beta, hrbet pa res več ne gre kakor, da jo posadim in ji ga drgnem, ona pa se ukvarja z manikuro nožic. Še navijačke v glavo in masko, pa smo tam user posted image
Za popravljanje rdečih očk pa imam Adobe PhotoShop, ampak, če odprete moj album, boste videle, da je kovačeva kobila vedno bosa in še vedno nimam slik. Zakaj, ker od se decembra vikend očka ni potrudil, da bi prinesel prenosni disk ali pa bi mi fotke zapekel. Pa tako dober film o krmljenju Nine sem posnela user posted image
Se pa da očke tudi v slikarju popravit, kapalka pa gas po rdečici.

No, zdaj pa je prišel moj nečak na varvanje in je moje udejstvovanje na hribovskem tečaju pod vprašanjem. Babici sta zboleli. Cela štala. user posted image

Se beremo,

Damjana

Sva pa v pričakovanju 3. cepljenja, zobki

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 887
2.3.2006 11:05:47   
ninocka
Sem napisal ze cel roman pa se je vse zbrisal - zato cist na kratko - mi mamo spet vnet usesek. Smo mogli it uceri zvecer na kliniko useska pucat in smo dobili antibiotike. Pa komi smo jih v ponedeljek nehali jemat.
Pred lekarno je bil pa se en kup dzankijev, ki so se prerivali in kregali, da bi bli cimprej na vrsti za igle. user posted image

Doroteja - bogice, obedve. Upam, da se cimprej pocajtata! Vceraj so bli pri zdravniku se eni trije otroci, ki so meli tud vneta useska, pa od kolegice mata tud obadva. Kaj je zdej to?
Pety - ful sta mu hitr tista dva zoba zrastla. Pa taka velka, mocna sta...k pr zajckih user posted image . Kje si pa dobila to dudo? Jst tud iscem te ta smesne, pa jih nikjer ne najdem. Sicer pa nas itak noce dude (od smucanja naprej smo spet brez). P jurja sem tud nasla - a kr tko dnar okrog prenasa? Bi mupa ja eno denarnico kupla user posted image user posted image
Je bil pa zlo lustna cebelica. Upam, da vam je naredu zaloge medu za eno leto user posted image
2ursae - Anze je pa tud poziral ze kot en mali faraoncek. A na uni sliki si ti z njim? Nikol ne bi rekla! Sta pa obadva zelo lepa (tud mamica princeska/suznja si zasluzi vse pohvale user posted image ).
Jst ga hranim v lezalnicku oz. zdaj, ko sem ga dala oprat (je mel ze prevec zasusene hrane gor - skor se za eno kosilo ali vecerjo user posted image user posted image ), ga pa hranim v lupinci.

Tery - nas je tko smrdece prdel, ko je pil mesanico aptamila in comformila. Pa tud kakal je takrat tko zeleno, smrdece. Si rabu gas masko, ko si ga sel previjat. Ko je prdnu, smo mu pa itak skoz plenice dol dajali, ker smo misnli, da se je pokakal user posted image .  Mogoce mu pa kaksna hrana ne odgovarja, pa ga v zelodcku mal crvici, ce je kr naenkrat zacel? A sta zacela s cim novim? Al si pa ti prevec krofov pojedla user posted image user posted image
SEj res - kok ste se pa kaj s krofi (na)basale? Jst krofov drugac lihne maram kaj prevec (razen cokoladnih z vanilijevo kremo), ampak za pusta jih pa ziher vedno ful pojem.  Letos sem pa samo 2 (pa se ta dva na OH dan), ker sem na dieti...user posted image So se mi pa tok sline po njih cedile, kot da so moja najljubsa hranauser posted image . Verjetno psiha dela svoje...

Men se zmeri mleko tece. Vse skupi mi je prav cudno, glede na to, da se ne dojimo ze 3 mesece. Mlek pa se kar curlja. Tamal sploh noce v blizino josk (kaj hujsga), da bi ga probala spet dojit. Ne vem, ce sem vam povedala, ampak na smucanju sem skor mastitis fasala. Ene 4 dni me je tok desna joska bolela...da bi se mi pa se to zgodil, bi pa prosila zdravnike, naj me uvrstijo v kaksno njihovo revijo/knjigo kot medicinski fenomen...user posted image

Lepo se mejte na ta snezni dan...mi smo spet zasnezeni...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 888
2.3.2006 11:14:47   
doroteja23
Ninočka bogi!

Mi smo že malo boljši. Alini so kapljice za očke hitro pomagale, je danes za 90 % boljše. mene pa še kr boli. Me tak kot bi me srbelo uho. Najrajši bi s palčko malo počohala.

Teta beta bom probala dat slikice gor, pol pa naj se sam odloči. Če mi bo ratalo najt kak program za zmanjšaje. Morem nekoga prosit ki im kaj pojma.

Jaz sem full krofov pojedla. Mi je blo en dan prav slabo in zdaj bo nekaj cajta mir s temi krofi.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 889
2.3.2006 13:14:24   
tiat
Najprej en lep pozdravček iz spet snežnega Celja.
Tudi midve sva septemberki,mojauser posted image  Tia je rojena 11.9.2005 v Celjski porodnišnici. Velika 50cm in težka 3150g.
Že prej sem bila na tem forumom pod drugim menom Barbi03, pa je šel naš računalnik v ... z njim pa tud vsa gesla, podatki...
Vidim da vaši sončki pridno rastejo in se razvijajo.
Tudi mi smo že marsikaj dali skozi: 2x cepljenje, 6 bolezen, prehlad.
Pa bo že. Nisem vas še uspela dohitwti in vsega prebrati, ker so mi ravno zmontirali to novo čudo. Bom nadoknadila.

Zaenkrat pa samo lep pozdravček vse od Barbare in Tie.

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 890
   [Brisano sporočilo]
2.3.2006 13:20:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 891
2.3.2006 15:02:07   
2ursae
dan,
mi na Dolenjskem smo čist zasneženi, tko da se z Anžetom stiskava doma user posted image .

Pia, blagor ti, k te tvoja že tko boža in lupčka user posted image . Še jaz sem se raznežila, ko sem brala, kaj počne. Moj me zenkrat samo cuka, upam, da bo odkril tudi božanje oz. bo to slej al prej pogruntal na podlagi mojih bolečih grimas med tem, ko me vleče za "ta sladke". Ja, ni kaj, punce so pač bolj nežne kot fantje.
Je pa itak dvoje dekle ful napredno (res, ko berem, kaj počne, ne morem verjet, da sta z mojim vrstnika) - pa to ne govorim zato, da bi jamrala nad mojim, še zdaleč ne, sam tko se mi zdi.

zdaj berem knjigo E. Pantley o spanju in ženska res fajn in življenjsko piše - se vidi, da ima 4 otroke. No, v glavnem, jaz to berem in kar naenkrat ona postavi vprašanje: a is res želite spremeniti spalne navade? A to želite zaradi sebe ali zato, ker drugi dojenčki spijo vso noč? ... in to mi je res dalo misliti. Meni v bistvu sploh ni težko vstati 2x na noč in malega dojiti in crkljati, saj sem že v 15 minutah nazj v postelji. Tko da mi zaenkrat ne bomo ničesar spreminjali user posted image .

Tery, eto, fajn, da si šla. Je pa ta terapevtka ful lušna, a ne. Vidiš, saj se da vse hitro poštimat user posted image . A se bost čez 14 dni spet šla pokazat? Katere vaje pa delata - saj jih ni treba opisovati, sam mal mi nakaži, da vidim, če so iste kot najine.
Oblačilca romajo v škatle, seveda vse lično posortirano, da bom, ko bom rabila, vse hitro našla.

Doroteja, kul, da je mala že boljša user posted image . A s palčko se ne smeš počohat, al kako user posted image ?

Ninočka, jaz sem samo 3 krofe snedla, pri nas mami naredi miške, katere povalja v čokoladi - totaln njami. Teh sem pa pojedla, uf, kolk sem jih! Tu mač. Jih je naredila v nedeljo, za pustni torek jih že ni bilo več, smo bili pol primorani stradat.
Ubožček tvoj otroček. Veš, sem zihr, da bo boljši, ko se odselite (kam že greste? - v Izolo al kam že.... sem pozabla, nekam ob morje, se mi zdi). Ko sem bila jaz mala, sem bila v LJ tud skoz neki bolna, pol sem šla pa k stari mami na deželo (v Stično) in sem bila ves cajt zdrava. Menda sem pozimi v sami jopci zunaj skakala, pa mi nič ni bilo.
Mi pa še kar ne gre v bučo, kako je tvoj lahko zategnjen, ko opisuješ vse njegove akrobacije.

lepo bodte

Neposredna povezava do sporočila: 892
2.3.2006 15:26:59   
doroteja23
Končno mi je uspelo, če želite lahko pogledate.  JAAA slikice seveda.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 893
   [Brisano sporočilo]
2.3.2006 19:14:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 894
   [Brisano sporočilo]
2.3.2006 19:29:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 895
2.3.2006 19:37:14   
ameli
Doroteja user posted image user posted image user posted image user posted image  za fotke. Ti je pa aline ful podobna. Prava lepotička. Upam, da bo čimprej ozdravela.
2ursae jaz imam Marka med hranjenjem v lupinici ali v naročju. Mark tako lepo je, da ga hodi cela žlahta opazovat in hvalit. Skoraj ne bi rabila slinčka. Sem mu pa dala sok le 1×, potem pa sva štartala na domače kašice.
A pri vas pa sneži?! Pri nas je pa bilo +5 in sonce. Kaj se pa spanja tiče: Anže bo te vrjetno sam presenetil in prespal noč. Brez kakršnih koli metod- ko bo pripravljen.  Si pa to res lepo napisala user posted image .
Maya a Kris bo pa kmalu shodil user posted image . Ja ti user posted image  so res neverjetni. Jaz Marka še nisem nikoli "postavljala" na nogice.
Pia midve delima usodo: varovanje nečakov. Vem, da ni preveč lepo, ampak jaz komaj čakam, da bo konec počitnic. Mark sicer zelo uživa v družbi bratrancev, jaz pa sem že čisto hin.
Ninocka jaz nisem pojedla niti enega samega samcatega krofa! Sem na strogi dieti. Nekak moram prigurati do 56-57 kg. Trenutno imam še 3kg viška. Grem vsak večer tak lačna spat, da se mi ponoči sanja samo o hrani.
Je pa Evan res božček. Mark je bil prehlajen 14 dni, pa se je meni že mešalo.
Tiat pozdravljenauser posted image user posted image . Sedaj pa hitro na prvo stran in lepo vse prebrat. Da ne boš kaj pomembnega zamudila user posted image user posted image .
Tery jaz dajem Marka vsak večer v vrečo. Ko je imel še odejico sem ga zjutraj našla z nogami na odejici! Vreča je super in fino topla. Premajhna oblačila imam trenutno spravljena v pralnici v omari. Bom pa jih čimprej bo mogoče transportirala do moje mame in tam usklasiščila. Kasneje pa jih vrjetno podarila nečaku, ko bo ta imel user posted image  (ja, moj nečak je star že 18 let, moja sestra pa samo 3 leta starejša od mene!)
Kaj se pa opravičevanja tiče, mislim, da tukaj to ni potrebno. Vse imamo lepe, pametne, spretne..... user posted image  na katere smo zelo ponosne.

Mark je bil danes končno na drugem cepljenju. Prenesel je čisto po moško user posted image  brez joka in stoka. Kot, da ne bi bilo nič. A tudi pri vas pri 6. mesecih vzamejo user posted image  kri?  Me je pediatrinja opozorila, da naj naslednjič greva prvo v laboratorij in potem pridema k njej.
Mi je pediatrinja prav tako rekla, da lahko predeva počasi na drugi gosti obrok. Tako bi naj pojedel enega dopoldne in enega popoldne. Sem jo vprašala kako je s krompirjem, pa je rekla, da pri krompirju ni panike. Tako bom jutri naredila blitvo in mu ponudila zraven malo krompirčeka. Blitvo obožuje user posted image user posted image . Sem pa tudi jaz začela jesti neslano hrano, pa veste, da sploh ni slabo. Ko kuhaš za user posted image  imaš res priložnost  začet zdravo jest.
Tak, zdaj pa še kratek skok na pravo.

Neposredna povezava do sporočila: 896
2.3.2006 19:49:22   
ninocka
Jst sem tud dodala nove slikce in vas vabim k ogledu razstave user posted image user posted image

Doroteja user posted image user posted image user posted image za slikice. So prav lustne, alina je pa na eni (v tisti roza jopici) prava manekenka.

Tery a res mislis, da so bli krofi? Ker jst sem to, cist tko, v fori rekla user posted image Mozno pa je, ja...
Ja, jst bom mela se enega fantka in pol puncko. Sej ne da bi si ful zelela met tko (mi je vseen kaj je), ampak vem da bo tko. Tud pr Evanu sem takoj vedla, da bo fant in me noben ni mogu v nic druzga prepricat. Moj si je pa ful zelel, da bo puncka in zdej, ko recem, da bo naslednji tud fant in sele pol puncka, kr zalosten rata. Kaj so si pa vasi zeleli oz. si se zelijo?
Space bagi so bli ful dobri, sem s sabo odnesla vse Evanove cunje (na koncu se je izkazalo, da sem jih odnesla ene 10x prevec), pa se manj bi jih porabili, ce ne bi bil bolan. Pa vse brisace, bunde, smucarsko opremo sem dala v to in ful placa prsparala. Zdej moram pa se ene kovtre in povstre (za goste) dat v njih, ker drugac mi lih celo polico zasedejo, tko da zdej predvidevam, da jo bo se vsaj dobra polovica fraj. No, jst jih moram pohvalt user posted image
Oblekce pa operem in jih zlozim v une prozorne vrecke po stavreh (npr. bodiji skupaj, tetra majcke skupaj, stumfki skupaj...) potem dam pa vse to v eno lepo skatlo in v omaro. Ce bo vse po sreci bomo itak spet kmal rabli user posted image
Da ne bo kera narobe razumela - nisem noseca in se ne delamo na tem, upam pa, da s septembrom/oktobrom zacnemo.

Napisem pol do konca, grem Evana nahrant.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 897
2.3.2006 20:22:23   
tažana
evo mene nazajuser posted image .
po napornem tednu sem mogla najprej tuki gor pogledat kaj dogaja.
sem zvedla da sem izpit k sem ga konc januarja imela, nardila, za tega sem pa mal bolj v dvomih- je blo ful težkouser posted image user posted image . bom drug teden vidla.
katarina je še vedno ful pridna razen to da ni spala ko sem se mogla učit ampak zdej je spet na starem tiru. punce ne boste vrjele tok živcev mi je šlo, za izpit, da sem mleko ful manj imela in potem ni spala. sem hotla na test zgoraj napisat, da je zaradi tega izpit bila moja hčerka lačna!user posted image user posted image

že približno 14 dni ji popoldan dodajam razne zelenjavne in sadne "kašice". pa me zanima če ste s prvim uvajanjem goste hrane začele uvajati tudi čaje?

medva mava naslednjo posvetovalnico šele čez tri tedne jest mam pa toliko vprašanj.
mam občutek da glavo postrani drži zdej mi je pa še ena kolegica to rekla sem pa čist panična. pa zdej kuj povezujem, da se še vedno ne obrne iz trebuha na hrbet.user posted image
se trudim da se nebi toliko ubadala s tem ampak ne rata čist vedno.

aja če sem kaj pomembnega zamudila mi nakratko povejte.user posted image

uživejte

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 898
2.3.2006 20:29:08   
doroteja23
Ameli ti pa si ena izmed redkih ki je rekla da je meni  podobna. Vsi namreč pravijo da je celi ata.
Ninočka Evan je pa že taki velikan! 
Moj ni nikoli izrzil želje kaj bi imel, me je oa vedno popravljal. Jaz sem skoz pravla da imam v trbuhu hudičeka, on pa vedno, kaj pa če je ona. Ni pa mi nikoli rekel da bi mel fantka ali punčko in tud razočaranja ni kazal ko sem rodila babiko.

Ena je zadnjič spraševala, če se vaši zbudijo, ko se mali jočejo. Morem vam povedat, da moj se včasih zgane, včasih pa presliši. Je pa res da ko je bil doma mi je vedno pomagal. Tudi ponoči. zdaj pa ga ponoči ne obremenjujem, ker pač more v službi bit zbran, ker pač ma tako službo.  

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 899
2.3.2006 22:21:47   
teta beta
Pia67, ja, moja Daša se že tudi zna prav stisnit in me objet, božanje je sicer bolj ščipanje, "lupčki" pa ko gre s široko odprtimi usti po mojem obrazu. In jaz jo pozdravim dobro jutro sonček, moj sonček je že vstal in pol greva skupaj pogldat, če je zunaj že tudi sonček vstal... pa take ga sviramo. No, če se zbudi ponoči, pa morajo sončki seveda takoj nazaj ajat user posted image .

Doroteja23, ful so luštne slike. Tisto ropotuljico rožico imamo tudi mi user posted image . Ful je fajna, jo rada po rokah in ustih vlači.
2ursae, vi ste bili tudi carji za v maškare user posted image ! Res super. A na tisti sliki z gymom je tista famozna blazina?

Ninočka, vaših slik pa še nisem pogledla, ker sem pozabila, bom pol, ko napišem odgovor. A si poskusila dat Evanu svoj mleko po flaški, če noče zize? To je pa res hecno in ful nenavadno.

Tery, jaz dajem oblačilca v vrečke in v škatlo, nekaj pa sem jih posodila naprej. Ful imam vedno dela s sortiranjem, ker smo jih pa veliko dobili tudi na posodo od moje svakinje in nekaj od fantove sestre. Tej sem jih zadnjič že nekaj vrnila, prvi pa dajem prav tako v eno škatlo (in prej v vrečke) in zdaj v kratkem bo dobila prvo rundo nazaj.
Kakšno pa je pravilno obračanje s trebuščka na hrbet? In obratno tudi? To me pa zdaj že res blazno zanima, tako znanost smo že me septembrke ustvarle iz tega user posted image .

Tiat, pozdravljena in dobrodošla. Skoraj sem te spregledala. Moram priznat, da se te tudi kot barbi03 ne spomnim. Nisi ravno veliko sodelovala v nosečniškem čveku, a ne? No, kot ti je ameli napisala, kar loti se branja, te čaka cela Vojna in mir user posted image . Pa bodi srečna, da nisi avgustovka, one imajo že čez 100 strani user posted image .

Ameli, predvidevam, da ne čuvaš nečaka po sestrini strani user posted image . Ne vem, če vzamejo kri. Vodo mislim da, za kri pa ne vem.

Ninočka, moj si je želel in vedel, da bo punčka. Vprašala nisva, jaz pa nisem imela nobenega šestega čuta user posted image . Za naprej pa pravi, da bova imela še dva fantka in preskus z verižico in prstanom nama je obema enako pokazal. Bomo videli.

Tažana, čestitke za izpit user posted image ! Ja, tudi mene zanima, kdaj ste začele dajat čaje. In kakšne, bebe čaj?

Kura, spet sem eno uro porabila za tole. (Ne smem prehitro tipkat, ker se pol ful čuje, Daša pa spi v bližini in vrata so odprta.Pa še na MSN sem bila vmes z mojim.) No, pa saj nisem imela kaj posebnega za povedat o naju. Nič kaj novega od nas. Aja, sploh se noče več obračat s trebuščka na hrbet, kar puza se naprej. Rit ful v luft, glavo dol... katera je že pisala, da njen otrok isto dela, Pia? Če samo nastaviš roko za nogice, da se ima kam opret, se že kar malo prestavi, v krogu se pa itak obrača za 360 stopinj. To je to, grem spat, spet nisem izpolnila enih vlog za sezonce... user posted image  pa saj jutri ne bi mogla oddat, ker mi še neki fali. Bo že počakal do ponedeljka.

Nočko, Tanja

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.