Anonimen -> RE: Avto pred nami povozil muco.. :( (11.11.2005 21:34:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Joe Mačka, ki sem jo takrat namenoma in iz dobrih namenov povozil, je bila onkraj možnosti preživetja. Pa si se v to prepričal? Ne me narobe razumet, tudi sama sem za to, da se živalim, ki se jim ne da pomagat, čim prej in čim hitreje skrajša muke, pa če to pomeni zapeljat čez njo z avtom, pač pomeni to. Čeprav jaz tega ne bi zmogla, nimam živcev za take stvari. Enkrat me je čisto sesulo, ko sem zapeljala čez že mrtvo mačko, ki sem jo prepozno zagledala. Pa je bila definitivno mrtva, ker je bila že čisto sploščena. Sem pa enkrat na uvozu na avtocesto našla povoženo mačko. V bistvu sem bila že prepozna za to, da bi ustavila, zato sem dirkala do naslednjega izvoza in nazaj tja, kjer sem jo zagledala. Bila je še mladiček in še živa, popokala sem jo k veterinarju in so ji lahko pomagali. Še danes kraljuje pri starših, prav fletna mačka je. Spomnim se pa, da me je bilo grozno strah, da bom prepozna in da jo bo nekdo že do konca povozil, preden bom uspela pridet nazaj do nje.
|
|
|
|