Ciciklub (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mamci -> Ciciklub (9.11.2005 15:22:35)

Ojla punce, zanime me ali je katera od vas, vaših malčkov učlanjen v Ciciklub (MK) in kakšne so vaše izkušnje, ter ali hodite v Ciciklub-kotiček, ter kaj se tam dogaja.

hvala in lp, [sm=smajl.gif]

Ninica -> RE: Ciciklub (9.11.2005 16:33:29)

Mi smo se letos včlanili in še nimamo izkušenj, le to, da vsak mesec nekaj naročimo - nas je včlanila babi in tudi ona vse financira[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

dory -> RE: Ciciklub (10.11.2005 8:40:35)

Jst sem ga vclanila,ker je pokazal izredno zanimanje za knjigice...pa tud dobro ponudbo majo,tko da mi ena knjigica na mesec res ne predstavlja ne vem kaksnega stroska...glavno da je mali srecen...v koticke pa se ne zahajava, ker je le se premajhen :)

Olivija -> RE: Ciciklub (10.11.2005 11:47:50)

Mi smo bili včlanjeni leto in pol. Sej izbira je kr uredu, samo vsak mesec nekaj kupit nam je bilo potem še vseeno preveč, ker gremo dostikrat tudi še v druge knjigarne in tam potem kaj kupimo. Ni bilo pa pri izpisu nobenih težav, tako da mi za to leto in pol ni žal. Je pa itak naša mami včlanjena v Svet knjige in zdaj tam vzamemo knjige tudi iz Cicikluba.

LP

turbo -> RE: Ciciklub (12.11.2005 15:32:43)

Tako kot pri Oliviji, brskamo tudi v drugih knjigarnah, zato se nam članstvo ni več izplačalo.

Stran: [1]