Zelišča-začimbe (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

Marogica -> Zelišča-začimbe (9.11.2005 11:07:36)

Mene pa zanima, kje lahko kupim(predvsem v zimskem času) večjo količino svežih zažimbnic, ki pa niso v lončku. Torej imam v mislih podobno kot se kupi rukola (v vrečki ali plastični embalaži). Ali pa poznate koga, ki se s tem ukvarja
Mislim pa baziliko,timijan, origano......
Predvsem me zanima kje na Štajerskem.
Hvala

muki1 -> RE: Zelišča-začimbe (9.11.2005 11:27:33)

Odgovora žal ne poznam, sem pa glede na tvoje zahteve prepričana, da je fajn priti k vam na kosilo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/smajl.gif[/image]

baguSka -> RE: Zelišča-začimbe (9.11.2005 11:29:58)

Ja na kšni tržinci se sigurno dobi.[sm=zmeden2.gif]

Marogica -> RE: Zelišča-začimbe (9.11.2005 11:43:55)

muki1, si povabljena
baguSka, na tržnicah jih ponavadi nimajo, razen "klasike"-peteršilj, česen.......

lex -> RE: Zelišča-začimbe (9.11.2005 12:58:01)

Naš sadjar ima skoz svežo rukolo, ostalo pa po naročilu. Pa smo v full malem kraju, tako da v MB-ju bi se skor moglo kje kaj najt.

jaz sem si spomladi dala baziliko v lonček in sem jo imela skoz, sedaj sem jo pa potrgala in posušila (ti priporočam, da si jo spomladi nasadiš)

san -> RE: Zelišča-začimbe (9.11.2005 13:44:14)

na ljubljanski tržnici se jih dobi čez celo zimo, vsaj pri temu kjer jaz kupujem. ima večino zelišč čez celo zimo, je pa res, da nima vedno razstavljene na štantu. po moje če malo povprašaš po štantih na vaši tržnici, da boš sigurno koga našla, ki jih ima tudi čez zimo.
lp s

Stran: [1]