Zanositev in dojenje (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Borovnica -> Zanositev in dojenje (9.11.2005 9:54:36)

Pozdravljene,

zanima me, če mi lahko katera pove kako je s ponovno zanositvijo in dojenjem.. A je mogoče, da zaradi dojenja ne moreš ponovno zanositi (nekje sem brala - oz. upam, da so stare vraže), da če dojiš, ne moreš zanositi.. Imam 1 leto starega fantka in z možem že delava na drugem otroku..Oz si želiva, da bi dobil bratca lai sestrico...
Hvala...

lp

Anonimen -> RE: Zanositev in dojenje (9.11.2005 9:56:30)

Seveda da lahko zanosiš.

Anonimen -> RE: Zanositev in dojenje (9.11.2005 9:58:22)

ojoj kok mi je prihranjeno k sem nehala dojit pr pol leta :)

a menstruacijo že maš..mislm da je to bl pomembno od tega al dojiš al ne. če ne še M, pol lahko da ovulacije tut še ni in boš težko zanosila, lahko pa da jo glih maš pa boš kamot zanosila - magar si kup test za ugotavljanje ovulacije, oz cačnita sexat na blef pa če rata rata [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
mojima dvema kolegicama je ratal brez menstruacije zanosit.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.11.2005 9:58:30)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

JASNA D -> RE: Zanositev in dojenje (9.11.2005 9:58:33)

Otročka sta narazen malo manj kot 13 mesecev. Zanosila sem ob polnem dojenju. Namenoma.

Jasna

SaaS -> RE: Zanositev in dojenje (10.11.2005 14:21:46)

Lahko. Če imaš menstruacijo, potem je tako kot prej. Jaz sem spet zanosila, ko je bil mali star devet mesecev. Dojila sem ga še dvakrat do trikrat na dan.
Še to povem, da sva se za prvega nekaj časa matrala, zdaj za drugega je pa ratalo takoj, ko sva se odločila, da bi imela še enega. Med dojenjem prvega. 

Stran: [1]