|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KIKERICE - 2. DAN
8.11.2005 16:02:39   
Anonimen
Dejmo babe

MMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGAAAAAAAAAAAAAT

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo men ni treba delat ekonomskih predmetov!!!!!

juuupiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KIKERICE - 2. DAN
8.11.2005 16:06:27   
Jančika_
Fajn, pikecuser posted image !

Moje poročilo za včeraj: NIČ se nisem učila, ker mi je zvečer postalo svinjsko slabo in sem se samo sem in tja prelagala, potem sem šla pa spat. Danes bom upam nadoknadila. Zdajle imam par minut za relaksacijo (Joe je peljal malega ven); mali je bil danes naspidiran sto na uro in ni nič spal čez dan, jaz sem se pa komaj vleklauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.11.2005 17:16:31   
fipi
Tudi jaz se nisem nič učila user posted image . Jutri dobim obiske, pa že dva dni nekaj čistim. Ma za popuser posted image . Upam, da danes vsaj 1 list preberem, saj potem bo že šlo. Joj izpitni roki so tukaj, jaz pa se zajebuser posted image .

Jutri še zabušavlen, pol pa izkoristim vsako minuto za učenje, če mi verjameteuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.11.2005 17:20:21   
Anonimen
Še ena lenoba tu..... no ni čist res...... včeraj sem bila do 16.00 na faksu... pol sem pa bla preveč zaposlena da bi se učila.user posted image
Danes se že cel dan ubijam s tole italijanščino, pa slikcami... pa očitno tud ne bom prilezla do knjig...... Jao meni......user posted image user posted image user posted image

Naj me ena brcne v rit... pa eno orng brco prosim.

(odgovor članu fipi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.11.2005 17:48:25   
StBarbara
Še ena zabušantka...

Sem ravno razmišljala, kako naj se učim, če je pa stanovanje atomska bomba user posted image  me moti vse naokoli.
Ravno danes neki po omarah prčkam in delam generalno, ampak mi tud to na ratuje, ker tamau hoče vso pozornost...edino, kar sem uspela naredit, je iz omar ven zmetat stvari zdaj je pa vse nastlano user posted image  torej nič koristnega...user posted image user posted image user posted image

matovilcica evo ti brco ...a je pomagalo?

gremo rajš na user posted image user posted image user posted image    user posted image

lp

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.11.2005 18:36:10   
Jančika_
Očitno bom morala najti čas za učenje v drugem delu dneva - večer je tu in spet mi je slabouser posted image . Ampak danes se ne dam in se bom vseeno spravila zraven, pa magari samo berem in ne memoriram.

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.11.2005 19:37:44   
Anonimen
Jančikauser posted image user posted image user posted image user posted image
(od zdaj naprej si moj vzor)

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.11.2005 19:46:30   
paris
Ja kaj je zdej to! Jest se nisem nič učila, jest tud ne, men se ne da,jest sem user posted image ( edini opravičljivi razlog).
rit=brca, a se greste hitr učit, malora!user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.11.2005 20:30:38   
piščanc
bravo babe!

sicer sem spet na rr, ampak obljubim, da vzamem s sabo eno skripto, ko neham. tile posti so ful spodbujajoči! user posted image

dejmo, dejmo

iz malega zraste veliko

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.11.2005 20:40:34   
muki1
Jančika, kaj je pa tebi toliko slabo, sem kaj zamudila?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.11.2005 20:56:11   
Jančika_
Muki, ja si zgleda zamudilauser posted image ! Noseča sem. Čisto na začetku še, 6 tednov. Saj zato pa moram ta klinuser posted image faks končat.... OK, OK, saj vem, ni kriv faks, da sem jaz ena taka lena rit...zvezde so bile pač v taki čudni konstelaciji, ko sem se rodilauser posted image .

Matovilčica, ne take odgovornosti name valitiuser posted image ! Zdaj sem še bolj pod pritiskom! Ampak - pokorno javljam, da mi trenutno ni slabo, tako da letim za bukle!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.11.2005 21:49:00   
muki1
user posted image user posted image user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.11.2005 22:07:33   
soncece24
Jančika, prvič si snov na kaseto posnami, potem pa se udobno namesti na kavč in poslušaj, bo lažje, če ti je slabo: samo ne zaspat zravenuser posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.11.2005 23:22:42   
Anonimen
No, jaz se trenutno še nimam kaj učiti, čakam šele na prva predavanja, ki se začnejo ta petek. Seveda ne bom sedela tam, ampak sem si uredila zapiske od sodelavke. Razen če želijo, da pridem z Nejcem tja.user posted image user posted image user posted image  Ker sicer nimam varstva.

No, sem pa danes naredila nekaj za šolo, čeprav sem imela skoraj cel dan obiske. Torej, naredila sem si plan izpitnih rokov in porazdelila, kaj bom delala kateri mesec. Koliko pa se bom plana držala, pa bomo videli. V tem študijskem letu imam namen iti delat 6 izpitov od 7 manjkajočih. Veliko upanje poleg otročka in službe, kaj? Ja, saj vem, izgubljen primer.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
8.11.2005 23:40:02   
Margareta
Kaj naj napišem

Spala sva s tamalim do 10, potem sem se nekaj svaljkala po stanovanju, šla po nečaka v šolo, pričakala sestro, ki je prišla z Irske, potem sem mogla obvezno pogledat vse slike pa spit pivo

potem se mi ni pa nič več dalo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.11.2005 6:16:39   
Anonimen
Bljah .. jst sm vstala ze ob 5:15 da se lahko ucim .. juhej user posted image

(odgovor članu Margareta)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
9.11.2005 8:19:38   
Anonimen
ojoj..2 dni me ni kle pa vidm da ste že vzpodbujevalni klub uvedle :)
no js sem bla clo 2 dni na študijskem dopustu - študirala sem pa vsega skup 0 minut!!! grda grda! in zdele zutri sem se odjavla od izita, ki naj bi bil naslednji petek. za kompletno matematko z mojim tempom pač prmal časa user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
9.11.2005 8:33:28   
*zvezdica*
Jaz začnem študirat po naslednjem tednu.....v soboto grem v Turčijo na en ornk relax...pol pa vsa spočita pridem domov...zaviham rokave...in hip hip hip, strašni trik...diploma bo napisana user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.11.2005 8:45:47   
brbra
Joj zdej mi je pa kar malo neudobnouser posted image očitno sem se edina zares zapalila in sem se včeraj učila 8 ur matematiko in sem skoraj 50 nalog naredila. Tako da mi jih ostane do naslednjega petka samo še 600 in to integrali in odvodi in tako sranjeuser posted image Pa kaj me na stara leta matrajo s to matematikouser posted image

Lara kaj si se odjavla od Jesenkota?

lp

Je ni stvari, ki me ne gane, sploh pa ne hrane

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.11.2005 10:29:46   
Anonimen
o brbra pa ne da se ti tut za jesenkota učiš...ja odjavla sem se, jebi ga. mozek mi ne dela trenutno niti na minimumu. sej je decembra šeenrok in takrat mislm da bom nardila k mi bo pozitivni rezultat prinesel božiček user posted image

(odgovor članu brbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
9.11.2005 10:38:44   
viv_
jest nisem napisala niti stavka za magistrsko... jao meni...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.11.2005 16:25:43   
brbra
Meni bi ga tudi lahko sam kaj ko me je lani razočaral pa mu letos ne verjamemuser posted image
Je treba tega Jesenkota spacat skupej, ker pri Brenu bo vse *2 bolj zajuser posted image user posted image

Je ni stvari, ki me ne gane, sploh pa ne hrane

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
9.11.2005 18:30:22   
superfly
Delam, delam, delam, delam kot zamorc .....

ampak nič za fax, sam za službo (user posted image moj mene, al pa jaz šefa)

(odgovor članu brbra)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?