simona2 -> Težave s pristavljanjem še enkrat in bolečine v dojkah (8.11.2005 9:47:50)
|
Hvala za odgovore in vzpodbudo, vendar je očitno težava nekje drugje. Moja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] namreč nima težave s prisesavanjem, saj super zagrabi bradavico in kolobar in tudi zelo močno pije, tako da se nikoli ne dojiva več kot 1o ali 15 minut kot sem že napisala. Problem je, da noče prijeti, da se sploh noče obrniti k dojki. To ni vedno, vendar zadnji čas kar pogosto. Ravno danes sem jo opazovala, ko se je med podojem začela jokat in seveda takoj se je pokakala. Blato pa je temno zeleno. Iz tega sklepam, da jo nekaj boli oziroma, da je nekaj narobe z mojim mlekom. Verjetno gre lahko le za hrano, samo res ne vem kaj bi bilo. Poskusila bom res z izločanjem, čeprav že zdaj ne pijem mleka, kdaj pa kdaj pa pregrešim z maslom in sirom (morda je to?). Opažam pa zadnje čase tudi špikajočo bolečino v prsih, še posebej med dojenjem, tako v tisti dojki iz katere pije kot v drugi. Kaj bi lahko bilo pa to? Bi lahko bil v tem kakšen vzrok?
|
|
|
|