Suzi*
|
Pia, ne ga lomit. Da so te kar tako pustile? Nemarnost pa taka. Pa da bi jih poslala v . Sicer meni ni blo nič hudega, bi pa povedala to, da me cel čas ko sem bila notri, ni nihče nič pogledal, samo od vrat so malo pogledali. Se mi ne zdi prav. Glede poniževanja ene dr. glede dojenja pa samo to...... kako si ena lahko dovoli, da kriči na sveže mamice?! Mene je čist nakurla in skor v jok spravla. Ampak sem ji kar naglas nazaj povedala kar ji gre. Jaz mislim, da bi z lepo besedo in na lep način se dalo več rešit. Pa ko bi vsaj kdo tam povedal, kako delat z otrokom in karkoli glede dojenja. Meni niso nič! No, bila je ena sestra, ki je bila res zlata, me je potolažila, drugače pa srednja žalost. Jaz sem tudi vesela, da sem pred tem rodila, ampak sej bo treba še kdaj it sem rodit. Kaj pa takrat? Že tokrat me je bilo malo strah, ker so rekli, da "Pavlina pa upaj, da ne boš dobila, je paravi mesar". brrr Jaz sem imela babico Metko in dr. Piška, pa sem bila zadovoljna. Baje je to najboljša kombinacija. Pia, moj sinko pa kobaca vsak dan hitreje. Ga je že po celem stanovanju dovolj. Nateguje kable, brska po predalih, iz mizice vleče mape, prej mi je skor v vrečo s krompirjem zlezel. Prav fino ga je gledat. Zdaj že reče mama, teta, am-am, ata, ajdi, prepozna urico in lučko, ve katero je žoga in razume, če mu rečem, naj gre po njo, pokaže kako je velik, da pa-pa, pošlje lupčka, da buc z glavo in je en velik smeško. Sva bila danes tudi malo zunaj, v mestu, kar z vozičkom. So bili pločniki uredu očiščeni. Nisem pa srečala nobene mamice. Ne vem, a se vse noter na toplem tiščijo??? Ni pa za nas več uporaben kengurujček, ker je mali retežak, tako da za sneg bomo verjetno kar baby ruzak nabavili. Tole z vozičkom ne vem, kako dolgo bo še šlo. Je pa fino edino to, da ga v vozičku lahko ful lepo pokrijem in mu je res toplo. Pia, jaz tudi upam, da se kaj srečamo. Kdaj pa greš ponavadi ven? Midva nekje okoli 14ih. Minki, ste že zdravi, al še kašljate in smrkate?? Lep večer, pa še kakšen dan, s sončkom obsijan. lp, Suzi
|