tempelj -> še enkrat dr. Reš (8.11.2005 9:09:15)
|
pozdravček vsem skupaj. V glavnem bolj prebiram vašo pošto, kot pa sprašujem. Ker dosti govorite o dr. Reš-u, tudi mene zanima nekaj. Glede na to, da se ful čaka in pa še zdravil (denarja) je zmanjkalo, me zanima kakšen je prvi korak, da pridem do dr. Reša. Baje ni glih tako, da se vse plačuje. Od kolegice sem dobila neko informacijo, da lahko prideš k njemu, rečeš, da bi začel jemati klomifen (ga plačaš sam), on ti z UZ opazuje dogajanje in potem si daš stop enjekcijo in greš na punkcijo. A je to res in ali res ni tak strošek kot se govori (400.000 - 500.000 sit), ampak ful manj (do 100.000 sit)?! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Najprej bom počakala do četrtka, da vidmo kaj bo dr. Vogler povedal. Upam, da imava vse izvide in gre zadeva naprej na konzilij. Če pa se bo res ful čakal, bova morda ubrala to varianto pri dr. Rešu. Kakršna koli informacija kako do njega, kakšne so možnosti, kdaj si na vrsti, skratka, karkoli mi boste posredovali, bom iz srca hvaležna. [sm=rozica.gif]
|
|
|
|