Lunce - 63. dan (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje

Sporočilo

mojchka -> Lunce - 63. dan (8.11.2005 8:42:16)

Jutro!
Sončke sije, jupiiii!
Pa beljakovine, končno.
Za kosilo bom malo aviacije, za veČerjo pa spet pečeno zelenjavco, verjetno. Mi je tako prijala včeraj.
Zadnje dneve me predvsem zjutraj daje ena taka volčja lakota, da kar malo trpim.

Anonimen -> RE: Lunce - 63. dan (8.11.2005 8:52:17)

Voda, voda, voda...pa kakšna kava vmes, pa se zdrži.

Anonimen -> RE: Lunce - 63. dan (8.11.2005 8:56:15)

U, saj res, voda. Jaz tule doma definitvno čisto premalo pijem. V službi je to lažje, ko si lepo prinesem tisto plastenko in skozi tam lepo čičam in pijem. Tu pa pozabim, pa tudi itak skozi nekaj okoli skačem, tako da niti ni priložnosti.
Jaz ima danes škrob. Moram ričet odmrznit. Dobro, da ste me spomnile.

afna pika -> RE: Lunce - 63. dan (8.11.2005 10:01:14)

ojla punčice

jaz sem že par dni bolj ali manj na sadju in čajčkih...  kaj drugega ne spravim dol. Se niti ne sekiram, lačna nisem. Skrbi me edino, kaj bo, ko bom začela več jest [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

soncece24 -> RE: Lunce - 63. dan (8.11.2005 10:37:35)

hello, bejbe.

Jaz sem dan štartala z grozdjem in eno kavico. kaj bo za kosilo še ne vem, bomo še vidli kaj mi bo pasalo. afnapika, a si bolana? mene je prejšnji teden tak kuhalo, da dol padeš, pa še vodni dan sem mela vmes, sem bla čist fertig.

smrček -> RE: Lunce - 63. dan (8.11.2005 11:08:17)

Hojla, tudo jaz sem še z vami v borbi proti kilogramom.

Zajtrkovala sem tri drobne mandarine, sedaj pa pijem kavico, k ste mi tle gor take lušte naredile, da sem si skuhala en kapučino, pa še malo smetane sem gor stisnala.

Za kosilo pa nimam nikakoršne ideje, kaj bi danes. Vseh tistih receptov po knjigi sem se že malo naveličala.
Torej, kaj boste kuhle??? Ideje na dan.

Stran: [1]