Reja -> RE: počutje v nosečnosti (8.11.2005 9:49:40)
|
jaz lahko odgovarjam le glede darila:) Fantje (oziroma glede na starost zelo odrasli moški) v moji bližini imajo najraje, če od svojih dragih dobijo: a) skupno doživetje - vikend v toplicah, izlet v Gardaland (ta sicer pri tebi ne pride v poštev [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]), skupna nenavadna večerja (moj še nikoli ni jedel sušija, pa sem ga peljala tja in je bil čisto zadovoljen) in potem še kakšen ogled filma, gledališke predstave, ali pa kakšen tečaj masaže, vegetarijanskega kuhanja,... Nekaj takega, za kar sicer nima časa ali mu doslej še ni padlo na pamet. b) obeležitev kakšnega lepega dogodka ali spomina - če imaš čas, lahko sama narediš okvir za fotografijo, na kateri sta skupaj in sta se imela lepo, fotografijo daš povečat... Ali pa s pomočjo kakšne fotke narediš na primer album za fotografije (vse take stvari se da kupit v Promemeju in podobnih trgovinah), okrasiš škatle za fotografije ali za dokumente, lahko mu narediš obesek za ključe,... Bo kaj uporabnega?
|
|
|
|