materinska šola (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

mateja78 -> materinska šola (7.11.2005 16:46:37)

Pozdravljene.

Mene pa zanima kdaj ste bile v materinski šoli( v katerem mesecu).
Če je katera iz okolice Celja vas prosim za kakšno tel. št.

LP Mateja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]

Eviii -> RE: materinska šola (8.11.2005 7:31:14)

jst sm v šestem mescu in grem danes v šolo za starše (prvič). v decembru se mi ne da it, ker je itak nori mesec, ko samo norimo po trgovinah in raznih opravkih za praznike. januarja bo pa moj buši že vrjetno tko velik, da mi ne bo dopuščal kakih takih naporov. februar je pa že itak moj mesec...

sarazan -> RE: materinska šola (8.11.2005 9:57:50)

Jaz sem noseča 26 tednov in sem bila včeraj na prvem predavanju (Lj. porodnišnica). Tudi meni se zdi, da bo decembra prevelika gneča, januarja bom pa že težko sedela in se premikala naokoli. Da ne govorim o vremenskih razmerah, ki so lahko zelo neprijetne.

simonas -> RE: materinska šola (8.11.2005 11:15:17)

Jaz sem v 29.tednu in grem drug teden. Rekli so sicer decembra a se mi zdi malo pozno. Grem pa v Slovenski Bistrici.

Simona

tinkamiška -> RE: materinska šola (8.11.2005 11:34:00)

Hoj! Jst sem bla dva tedna nazaj in sem zdej v 33t. So me hotli tudi dat decembra, pa se je tudi meni zdelo prepozno.

Je blo pa kr vredu, čeprav na ta drugem predavanju ni mel možek kej delat, smo cel dan poslušali o dojenju. Ta zretji dan smo previjali in kopali pupo, je blo kr mal hecno gledat bodoče atije, hihihi.

LP,
Tinka

tinkamiška -> RE: materinska šola (8.11.2005 11:35:45)

Aja, tukej je še št. 543 44 37, kliči med 8 in 9 uro od torka do petka (sestra Pavlina)

LP,
Tinka

Stran: [1]