Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko vas je pravih cokoladaric? 7.11.2005 20:22:19
|
|
|
|
mehurčica
|
Aaaaammmmmmm!!!!! Njamnjamnjam.... Pa glih moji so danes imeli 2 Lindt 70%, ampak me je David zmotil pa sem potem pozabila. Pa kako sem lahko pozabilaaaa!!! Upam, da še bosta zdržali en dan. Ker ostali dve, ko sta bile še v paketu, sta zginili v enem dnevu. Sami čokoholiki pri moji družini. Vse kar je čokoladno. Če bo na mizi čokoladni keks in čokoladni keks prelit s čokolado, bom seveda vzela tistega prelitega. ČIMVEČ ČOKOLADE, TEM BOLJE. AMPAK! Morem se malce nazaj držat, da se ne zredim preveč.
|
|
|
|
RE: Koliko vas je pravih cokoladaric? 7.11.2005 22:10:04
|
|
|
|
piščanc
|
mmmmm, lindt temna s pomarančo, njami pa gorenjkina žlahtna čokolada je tud zakon (med nosečnostjo sem morala vsak dan malo pocukrati življenje)
|
|
RE: Koliko vas je pravih cokoladaric? 7.11.2005 22:35:14
|
|
|
|
KODA
|
Čokolade,.temne,njam,...... Al sem mogla to jit brat.Se mi že sline cedijo.
|
|
RE: Koliko vas je pravih cokoladaric? 7.11.2005 23:17:43
|
|
|
|
Margareta
|
Čokoladarca sem ratala, ko sem zanosila prej jo še povohala nisem. Vem, da sem šla v enem tretjem mesecu iz službe na obisk k tašči - po poti sem si pa kupila 4 čokoladne mousseje in enega mi je tašča pojedla tako grdo sem jo gledala, da bi ji najraje vrat zavila - no pozneje mi je rekla, da se ji je takrat zazdelo, da sem noseča, ker me prej nikoli ni vidla čokolado jest da skrajšam najraje jo imam s kruhom - ne hecam se
|
|
|
|
RE: Koliko vas je pravih cokoladaric? 7.11.2005 23:32:49
|
|
|
|
polona2
|
Lindt-ova čokolada mi ni všeč, razen njihove mlečne in mlečne z lešniki in rozinami, če se že pogovarjamo o pravi čokoladi, mi je po okusu bolj všeč Gorenjkina temna čokolada. In ja, jaz sem čokoladarica-do zadnjega lasu na glavi. Popolnoma zasvojena...
|
|
|
|
RE: Koliko vas je pravih cokoladaric? 8.11.2005 18:04:23
|
|
|
|
Iren@
|
Jest tud!
|
|
|
|
RE: Koliko vas je pravih cokoladaric? 8.11.2005 21:10:18
|
|
|
|
Nasy
|
joj, zdej pa sem spet na tej temi pristala...že sinoči smo napadli imeli čokojedino..zdej pa spet..
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?