Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko vas je pravih cokoladaric? 7.11.2005 20:22:19
|
|
|
|
mehurčica
|
Aaaaammmmmmm!!!!! Njamnjamnjam.... Pa glih moji so danes imeli 2 Lindt 70%, ampak me je David zmotil pa sem potem pozabila. Pa kako sem lahko pozabilaaaa!!! Upam, da še bosta zdržali en dan. Ker ostali dve, ko sta bile še v paketu, sta zginili v enem dnevu. Sami čokoholiki pri moji družini. Vse kar je čokoladno. Če bo na mizi čokoladni keks in čokoladni keks prelit s čokolado, bom seveda vzela tistega prelitega. ČIMVEČ ČOKOLADE, TEM BOLJE. AMPAK! Morem se malce nazaj držat, da se ne zredim preveč.
|
|
|
|
RE: Koliko vas je pravih cokoladaric? 7.11.2005 22:10:04
|
|
|
|
piščanc
|
mmmmm, lindt temna s pomarančo, njami pa gorenjkina žlahtna čokolada je tud zakon (med nosečnostjo sem morala vsak dan malo pocukrati življenje)
|
|
RE: Koliko vas je pravih cokoladaric? 7.11.2005 22:35:14
|
|
|
|
KODA
|
Čokolade,.temne,njam,...... Al sem mogla to jit brat.Se mi že sline cedijo.
|
|
RE: Koliko vas je pravih cokoladaric? 7.11.2005 23:17:43
|
|
|
|
Margareta
|
Čokoladarca sem ratala, ko sem zanosila prej jo še povohala nisem. Vem, da sem šla v enem tretjem mesecu iz službe na obisk k tašči - po poti sem si pa kupila 4 čokoladne mousseje in enega mi je tašča pojedla tako grdo sem jo gledala, da bi ji najraje vrat zavila - no pozneje mi je rekla, da se ji je takrat zazdelo, da sem noseča, ker me prej nikoli ni vidla čokolado jest da skrajšam najraje jo imam s kruhom - ne hecam se
|
|
|
|
RE: Koliko vas je pravih cokoladaric? 7.11.2005 23:32:49
|
|
|
|
polona2
|
Lindt-ova čokolada mi ni všeč, razen njihove mlečne in mlečne z lešniki in rozinami, če se že pogovarjamo o pravi čokoladi, mi je po okusu bolj všeč Gorenjkina temna čokolada. In ja, jaz sem čokoladarica-do zadnjega lasu na glavi. Popolnoma zasvojena...
|
|
|
|
RE: Koliko vas je pravih cokoladaric? 8.11.2005 18:04:23
|
|
|
|
Iren@
|
Jest tud!
|
|
|
|
RE: Koliko vas je pravih cokoladaric? 8.11.2005 21:10:18
|
|
|
|
Nasy
|
joj, zdej pa sem spet na tej temi pristala...že sinoči smo napadli imeli čokojedino..zdej pa spet..
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Sadje, zelenjava ali riž z mlekom?
пеперутка16
Kako ste začeli z uvajanjem goste hrane in ali ste zadovoljni s tem režimom in otrokovim odzivom? Najprej smo predstavili: