Zamik menstruacije zaradi Klomifena (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

hati -> Zamik menstruacije zaradi Klomifena (7.11.2005 13:54:22)

Me zanima, koliko vam je Klomifen podaljšal ciklus. Meni ga je prešnji mesec. M sem dobila na 31 dan. Torej bi jo morala dobiti jutri.... upam, da mi spet ne zamakne še za kak dodaten dan... Ha ha prejšnji mesec sem štiri teste nardila, ker nisem vedla da K zamakne ciklus in je bila ponavadi moja tečka rdečka točna do ure. No bomo videli.... test bi itak nardila najraje že danes... ampak bom počakala še kak dan. Ker imam občutek da se bo vlilo.... No svet se mi ne bo podrl...upam dalje.... nimam časa za objokavanje niti za ''zakaje''. Enkrat bo.

tecka -> RE: Zamik menstruacije zaradi Klomifena (7.11.2005 19:19:01)

Živ, Hati.
Mene je na podaljšanje ciklusa pripravil že G rekoč, da se bo zavleklo za eno 2 dni. In res se je podaljšal za 2 dni od najdaljše M v zadnjem letu (imela pa sem jih na 28 - 32 dni). To je bilo po prvem mesecu jemanja K. Zdaj sem končala z jemanjem za 2. mesec in čakamo na [sm=sloncek.gif]. Mogoče pa bo kaj, upanja pač ni veliko.
[sm=rozica.gif]

emaa -> RE: Zamik menstruacije zaradi Klomifena (7.11.2005 20:29:38)

meni je ciklus podaljšalo, ampak je bila točna glede na moja predvidevanja, 14 dni od O

hati -> RE: Zamik menstruacije zaradi Klomifena (8.11.2005 7:21:49)

Ma pri meni je problem že to, da sploh ne vem če pride do ovulacije. Znakov ni nobenih. Nimam niti bolečin niti sluzastega izcedka. Še za en ciklus imam Klomifen, potem nazaj k g. Se bom provala zmenit, da mi končno spremlja z UZ, če sploh pride do te famozne ovulacije.

Stran: [1]