noče jesti!!! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


binica -> noče jesti!!! (7.11.2005 11:26:43)

Pozdravček,
naša miška ima malo več kot 6 mesecev in se zadnji mesec zelo borimo s hrano. Zadnjih 10 dni mi zavrača vse: mleko in gosto hrano po žlički, tako da me že malo panika grabi, saj ne vem kako jo nahranit. Edino čaja ogromno popije. Danes smo imeli pregled pri zdravnici, pa ni znala nič pametnega povedat. Da to pač pride. A je imela katera od vas podobne težave???

Binica         [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




KK -> RE: noče jesti!!! (7.11.2005 11:31:50)

a jo mogoče zobki matrajo???

tud naša bo stara 6 mesecev in smo tudi imele obdobje ko ni jedla ampak smo potem zobke dobile, pa še prehlajene smo ble obe dve. pa še ponoči je začela jest - do 4h vsaj enkat po 5h pa vsako uro... je pa napol v spanju... čez dan pa je sedaj normalno, mene pa sedaj skrbi, ker mi nič ne pije, samo vsake toliko časa se podojiva.

preveri mogoče ima kak zobek, še posebej če se zelo slini.





Anonimen -> RE: noče jesti!!! (7.11.2005 11:35:01)

Ja, da pač pride, a ne? Samo kaj, ko potem ne "odide". Vsaj pri nas ne. Začelo se je sicer malo pozneje kot pri vas, ampak drži pa še vedno. Pa je Tibor star tri leta in pol. Kaj pa vem, mogoče so pač eni bolj neješči in ni nič drugega. V našem primeri tako kaže.




binica -> RE: noče jesti!!! (7.11.2005 11:36:18)

Ne, zobkov še nima. Tudi jaz sem pomislila na to, pa ni še nič. Je tudi zdravnica danes pogledala, pa je rekla, da zobkov še ne bo, ker si pusti masirati dlesni - da če so zobki, tega ne bi pustila ?!? Bo!! Je pa res, da je prehlajena, ampak ne je že od prej - ko je bila še zdrava...




urši* -> RE: noče jesti!!! (7.11.2005 19:38:36)

nam se to dogaja zelo pogosto , in to že skos.vsake toliko časa, pač manj je. včasih sem se full sekirala, še zdaj se včasih.ampak zgledam da včasih pač rabi več , včasih pa manj hrane.
čeprav me vedno panika grabi, ker se mi zdi , da je full suh , če bo pri enem letu mel 10kg, bom itak full srečna.men se vsi zdijo bolj okrogli.ampak , dokler je zdrav , mislim , da je čist ql!

pač včasih rabi več, včasih manj, vsi mi pravijo, da otrok pač poje toliko  kolikor rabi.

lp[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




KK -> RE: noče jesti!!! (7.11.2005 21:05:29)

no pri nas je tudi zdravnica rekla, da ne bo še kmal zobkov, ker smo bile prehlajene - pred tem je imela temperaturo cca. 37 oz. 37,5 v ritki, kar ni nič narobe.
Pol je pa čez 1 teden prvi zobek dobila, čez 1 teden pa še naslednjega.
bodi malo pozorna.

Tudi naša je bolj pri suhcanih in je res, da včasih bi samo pila, drugič pa tud mleka nimam več dovolj.





Wilson -> RE: noče jesti!!! (7.11.2005 22:42:29)

Mi smo se tudi zelo borili s hrano. Lana ni hotela jesti ničesar, z zelo velikimi mukami je pojedla par žličk. Pri 6 mesecih so ji pregledali kri in je imela hemoglobina 124, kar je zelo vredu. Ker pa je bila tako neješča in se je v treh mesecih zredila le slabih 200g, ji je zdravnica ponovno pregledala kri in je imela hemoglobina le še 92. Dobile sva sirup Legofer in po dveh tednih je dobila tudi apetit in je začela pridno jesti in se rediti. Tako, da jaz bi na tvojem mestu želela, da pogledajo, če ni slučajno slabokrvna.




Stran: [1]