Anonimen -> RE: Rak na maternici (7.11.2005 11:02:54)
|
Draga anonimna sočustvujem s tabo![sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] Svetujem ti čim več optimizma, močne volje in opore v svojem sončku, partnerju ali v RR. Me smo ti vedno na voljo, če ne drugače pa s spodbudno besedo. Ne bom rekla, da vem kako se počutiš, ker tega hvalabogu nisem doživela na svoji koži, je pa pred kratkim to bolezen dobila moja sestrična, ki je stara komaj 24 let. In na srečo ima že dva mala sončka, vendar je brez partnerja, živi pri svojem očetu in dveh bratih, ime bedno službo, skratka zelo se mi smili.[sm=rozica.gif] Poleg vsega pa to niti ni najhušja stvar, ki se ji je v življenju zgodila, če lahko to verjameš. Dolga leta jo je namreč posiljeval njen ded in je zarad tega preživljala hude travme. Poleg tega jo je po rojstvu drugega otroka pustil partner, itd. In če bo uspelo njej, brez podpore in toplega [sm=smiley31.gif] razen njenih dveh [sm=zardeva.gif], ni vrag da ne bo uspelo tudi tebi! Obdaj se z ljudmi, ki jih imaš rada in pridi po podporo tudi k nam, na RR! Boš videla, da se bo vse dobro končalo![sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]
|
|
|
|