VPRAŠANJE? (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje

Sporočilo

sand -> VPRAŠANJE? (7.11.2005 9:56:17)

Koliko sadja ste (med 90 dnevno dieto) pojedle dop. in ali lahko ješ sadjetudi med obroki in zvečer ne glede na to kateri dan je na vrsti?
Lp Sand
ps.ma ful ste face k ste tolk lepo shujšale in še hujšate, bravo!

Anonimen -> RE: VPRAŠANJE? (7.11.2005 10:27:36)

Sajde se med to dieto je samo dopoldan, izjema je sadni dan. Dopolne lahko poješ zajtrk, pa še sadno malico, če imaš pozno kosilo recimo, po dva enaka sadeža naenkrat. Med kosilom in večerjo se sadja ne je, niti druge malice ne.

Na sadni dan pa ješ sadje ves dan v razmaku dveh ur.

sand -> RE: VPRAŠANJE? (7.11.2005 10:35:06)

Al bina, zanima me kako si reševala krizo, če si bla lačna?
Lp Sand

Anonimen -> RE: VPRAŠANJE? (7.11.2005 12:57:23)

Pila sem vodo. AMpak jaz se te diete itak ne bi šla, če bi še dojila. To sem že parkrat napisala, ker vem, kako dojenje zlakotni, tako da mi ni jasno, kako sploh vztrajaš. Koliko pa je dete staro?

Anonimen -> RE: VPRAŠANJE? (7.11.2005 12:59:01)

Aja, oprosti, saj ne vem, če ti dojiš, zdajle sem brala o mammy, pa sem vaju mogoče zamešala, se opravičujem. No, velja pa eni ali drugi ali obema, če še dojita [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

sand -> RE: VPRAŠANJE? (7.11.2005 15:01:46)

Hojla,
dete je staro 9m. in se dojiva zvečer, pa kdaj čez dan in ponoči oz. proti jutru enkrat, zato bi jest rada počas že stopila tisti višek.Lp Sand 

Anonimen -> RE: VPRAŠANJE? (7.11.2005 16:17:50)

Aja, potem pa ni panike, če je devet mesecev. Tudi če se počasi nehata (v primeru, da zmanjka mleka) ne bo nič hudega.

Stran: [1]