taška30 -> RE: Spanje (6.11.2005 22:15:35)
|
Hja, takole bom rekla: pri nas se je to dogajalo občasno, zadnje 14 dni pa skoraj vsak dan. Ob 19-ih mlečna kašica, ob 20-ih dojenje, mala je zaspala v trdo, jo dam v posteljo, po pol ure spanja pa jok. In potem smo imeli 'vaje' do 23-ih, ko je končno omagala in zaspala. Do 23-ih pa malo vpitja, malo cmihanja, malo jamranja, malo pa pogovarjanja z igračkami in dudo. Nisva jo pustila jokat ves čas, hodila sva k njej na 5 minut jo miriti, božati... No, da skrajšam: zaradi goste hrane, ki jo sedaj poje že kar veliko, se je občutno zmanjšalo število dojenj, s tem pa tudi količina mleka. Včeraj je bil spet jok po 15 minutah spanja in...sem šla naredit adaptirano mleko in...na eks ga je spila 120ml. Mene bi skoraj kap. In potem je blaženo zaspala in spala do poldevetih zjutraj ko polh! Ti povem, da sem še vedno v šoku. Danes sem ji tudi dala še dodatek in ga je spila še 50ml in zdaj spi brez zbujanja. Srce se mi trga, če pomislim za nazaj, da je bila mala mogoče lačna, midva pa sva jo pustila jokati v posteljici. Ampak tudi pomislila nisem na to, saj sem imela vedno dovolj mleka, nikoli dodajala. Ne vem, mogoče pri vas ni ta vzrok, ampak poskusi malo dodati, da vidiš če bo še kaj spil. Pozdrav, Taška
|
|
|
|