nesimetrične gubice na nogicah (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


hanita -> nesimetrične gubice na nogicah (6.11.2005 12:59:58)

Čeprav je minilo že nekaj časa od slikanja kolkov, sedaj imamo 4 mesece, me je sedaj malo začelo skrbet; pri pregledu kolkov je zdravnik ugotovil nesimetrične gubice na nogicah in rekel, da je to včsih znak, da je ena nogica daljša kot druga, da pa sedaj tega ni opaziti in da bomo videli čez par mesecev. Sedaj po 3 mesecih se mi zdi, da je še slabše, na eni nogi ima eno gubico več kot na drugi, prej pa je imela samo eno malo bolj izrazito kot drugo. Stalno ji stegujem nogice, ker me je strah, da ima res eno daljšo kot drugo, a jaz tega ne opazim. Je še katera imela kaj podobnega, ali pa ste od koga slišale za kaj takega. 




Grascakinja -> RE: nesimetrične gubice na nogicah (6.11.2005 14:01:10)

Moja ima tudi tako. Ampak meni ni kaj takega na kraj pameti padlo. Po moji skromni kmečki pameti pa gre samo za razporeditev špehca po stegenčkih. Itak kasneje zgubijo te gubice, kajne?




Anonimen -> RE: nesimetrične gubice na nogicah (6.11.2005 14:22:14)

Jaz sem to opazila pri moji Maši pa sem pri ponovnem pregledu pri 6 mesecih omenila in mi je lepo pokazala da je to samo špehec.




Naja31 -> RE: nesimetrične gubice na nogicah (6.11.2005 15:59:09)

A veš da je meni moja babica zadnjič, ko sem malega previjala, rekla, da se po gubicah vidi, da ima ok kolke in nogice. Meni se je to zdelo malo za lase privlečeno in sem bila prepričana, da je to spet ena vraža, ampak mogoče je pa kaj na tem.




urška -> RE: nesimetrične gubice na nogicah (6.11.2005 22:12:50)

jaz sicer točno ne vem, se pa spomnim, da je pediatrinja na slikanju kolkov vedno to pogledala. pa sem jo enkrat vprašala, kaj gleda, pa je rkla da morajo biti gubice čimbolj simetrične. in ker je naš imel to ful lepo nisem naprej spraševala.
ne prehitro paničarit. vprašaj kakšnega zdravnika, preden se prevečp zasekiraš.
upam da bo vse ok




Stran: [1]