Lune - 61. dan (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje

Sporočilo

mojchka -> Lune - 61. dan (6.11.2005 8:50:17)

OH!!!
Superca.
Kadar je tak dan, pa res ne moreš prekršit.
Pašta in tortice, je še kaj boljšega?

Aja, za namig; moj zelo rad je pašto prelito s kapljico oljčnega olja in strtimi oljkami. Je res okusno!!! (da ne bom vedno samo parad. omake tolkle, če vam ta ni tako všeč)

afna pika -> RE: Lune - 61. dan (6.11.2005 11:22:15)

Ojla....   jaz sem tudi še tu....  malo me še kuha, sem bila fuullll  bolana, jedla oz ne jedla, kar je pač prišlo pod roke  ...

danes bom tudi še na juhici, jutri grem pa naprej na sadje...

soncece24 -> RE: Lune - 61. dan (6.11.2005 17:10:22)

hello. mene pa vse boli, sem včeraj na abrahamu preveč pesala očitno. Danes pa sem jedla domač pizzo z zelenjavo in gobicami, zvečer pa še ne vem kaj bom, bomo vidli.

Anonimen -> RE: Lune - 61. dan (6.11.2005 17:37:30)

Jaz ima  zelenjavni dan in sem jedla zelenjavo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] No ja, malo bolj določeno, tenstane kolerabe. Kar v redu.
Mojca, reče se pa olivno olje in olive, oljka je drevo, olje pa delajo iz sadežev oljke, to pa so olive. Štekaš? Povsod to piše narobe, mene ful moti. Saj tudi recimo kisaš lahko jabolčnim kisom in ne jablaninim kisom, ker se kis dela iz jabolk, torej plodov jablane.

Anonimen -> RE: Lune - 61. dan (6.11.2005 18:01:07)

Imate prav, gospa Splišni.

mojchka -> RE: Lune - 61. dan (6.11.2005 19:01:04)

O, ne, ne, drage moje, po novem je vse oljka!!!
Resno mislim!
Sem šla celo v SSKj in Pravopis pogledat. (je pa tudi oliva -kot sadež- prav)

Ampak meni so všeč tako oljke kot olive.

Anonimen -> RE: Lune - 61. dan (6.11.2005 19:09:43)

Ja, sem šla  gleda in res piše. Ampak to ni prav, tudi če piše, to je samo ena blesava modna muha. Kar naenkrat je postalo moderno, prej pa je vedno bilo olivno olje, kot je edino pravilno, po slovarju v moji glavi.

Anonimen -> RE: Lune - 61. dan (6.11.2005 19:14:43)

ja, spet imate prav, gospa Splišni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stran: [1]