|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj blazina za spanje???
5.11.2005 20:49:25   
miškolina
user posted image Moja mala (stara je 6 mesecev) bo jutri prvič spala v posteljici. Do zdaj je imela lepooo košarico... No, zanima me, kdaj otročki začno spati z blazinico pod glavo. Vse posteljnine namreč prodajajo z povšštrčkom, ampak mami mi je povedala, da midva z bratom nisva imela blazine dokler nisva prešla na veliko posteljo, torej pri kakih treh letih. Kaj ste naredile ve? Ali katera ve?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj blazina za spanje???
5.11.2005 21:27:27   
sezam
Glej debato na http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=671354&mpage=1&key=&#671511

user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu miškolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.11.2005 21:44:06   
Anonimen
Moj ima pri treh letih pol v tamali posteljici čisto ta tankega, skoraj kot ga ne bi imel. Ne vem, po moje tudi bolje čim dlje brez. Ali pa ne, kaj pa vem.  Ma jaz ne bi komplicirala. Če bi mu pasal, bi mu ga dala.

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.11.2005 22:31:15   
UOBERC
MOja pikica bi bila še zdaj brez ( ima eno leto) vendar ji zelo pomaga pri dihanjo, ko je šprehlajena oz. bolna! Po mojem je bajbopljše čim dlje brez povštrčka.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.11.2005 22:43:41   
Barči78
Mi smo pri dveh mesecih začeli hoditi na FT in nam je FT-tka rekla, da mora Neja spati na boku, pod glavico pa ji moramo dati povšterček, da ji glavica ne ne pade na ramena, ampak jo ima lepo na sredin. Tako, da uporabljamo povšterček od 2 meseca.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.11.2005 23:20:27   
bobek05
Anej je star 4,5 mesece... jaz mu dam pod glavico samo plenico..

povštrčka ne priporočajo za ta male, ker je baje večja verjetnost zadušitve, sploh pa ne če spi na trebuhu (tudi tega ne priporočajo, ampak eni dojenčki drugače nočejo spati)

se pa da dobit tak povštrček z luknjami oz. da diha (baje da pri teh ni variante, da bi se otrok zadušil)

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.11.2005 23:21:10   
mamči
Povšterček je koristen, da glava ne "visi" , je hrbtenica v boljšem položaju pa pljučka boljše predihana. Za začetek pa naj bo tisti prvi- bolj nizki.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.11.2005 16:03:25   
KODA
Naš tamali je šele zdaj pri treh letih sprejel povšterček.Prej tudi slišati ni hotel o njemu.Dali smo mu takega bolj nizkega.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Asociacije pri imenih
buči

Ali pri izbiri imena pomislite na ljudi, ki jih poznate s takim imanom?

Da, če mi je oseba ljuba/simpatična, mi je ima še toliko bolj. (25%)

Da, če ima tako ime znana oseba, je to še toliko bolje za otroka. (1%)

Da, če poznam koga, ki mi je nesimpatičen/zoprn, ne bi otroku dal-a nikoli takega imena. (49%)

Ne, vseeno mi je, važno je, da je ime všeč meni. (19%)

Ne, tudi če dam otroku ime, ki ni najbolj "človeško", važno je, da je meni všeč. (3%)

Ime je pač ime. (4%)

Število vseh glasov: 311

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!