Mijavček -> RE: glede laparoskopije............ (7.11.2005 11:39:27)
|
Ojla! jaz sem bila na laparo maja letos v GK LJ, operirala me je Dr. Ribičeva. Odvajalo je bljak ampak ni panike, po ene parih uah sem šla 2x na WC, pa še enkrat ponoč. Tak filing, ko da bi mela orenk drisko, mal te črviči, ko se "sprazniš" je pa kul. Po operaciji si mal "blesav", pomembno je da tisti dan nič ne ješ in nič ne piješ, jaz sem popoldne po operaciji popila dva požirka vode in sem jo potem zbruhala. S tem zloglasnim plinom, pa moram reči, da jaz nisem imela nobenih, ampak res nobenih težav. MOja sotrpinka v sobi je mal jamrala, da jo rame bolijo, ampak nič kaj groznega. Tako da nič bat. Trebuh me je bolel malo še ene par dni (ko sem se smejala, al pa kašljejla, kihala...). Ko ležiš te nič ne boli, razen ko vstaneš za do WC-ja, po parih dneh pa že lahko mal šetaš po hiši, ampak ti telo samo pove, kdaj je dovolj - torej, ko te začne bolet - brž v posteljo. Vglavnem ene 14 dni še čutiš zadevo, potem pa nič več. jaz sem bila po enem mesecu že ko nova, ko da nič ni bilo. Sem pa imela 4 lukne (popek in še tri spodaj ker so mi rezali endometriozo z ligametov z leve in desne. Srečno!
|
|
|
|