Anonimen
|
Pikica*, ja, kar povej svoji G, da nameravaš roditi v novomeški porodnišnici, da ti da posebno napotnico. Si tja že klicala? Ker verjetno bojo tudi tebe hotli videt kaj prej, da naredijo še kak svoj UZ in CTG. Jaz sem se v Brežicah pozanimala, pa so prosili, da naj imam za obdobje 3 mesecev napotnico, pa da naj se, ko jo dobim, naročim na pregled, da mi bojo še sami vsaj en pregled opravili, pa verjetno bojo še kakega več. V glavnem, ko sem svoji G omenila, da nameravam roditi dol, mi je rekla, da če želim, mi lahko tudi oni do konca vodijo nosečnost, samo sem rekla, da ne, ker bi se morala dol vozit, saj sicer živiva v Ljubljani. Sem pa tudi vprašala, če rabim za ljubljansko porodnišnico tudi napotnico, ker če me porod prehiti ali pa bo vreme obupno (kakšen grozen sneg na primer), bom pač rodila tukaj. Se sicer ne spomnim, ali sem se o tem pogovarjala s sestro ali z G, ampak mi je bilo rečeno, da za lj. porodnišnico pa ne rabim napotnice. Nameravam naslednjič to informacijo še enkrat preverit. Uf, sem se razpisala... v glavnem, ti svojo G kar prosi za napotnico, pa naj ti jo napiše za malo daljše obdobje.
|