|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne mara adaptiranega mleka
4.11.2005 21:14:21   
lana 5
Naš Luka bo 14.11. star 4 mes. Problem je, da ne mara adaptiranega mleka, jaz pa ga imam premalo. Poskušala sem, da sem mu naredila rižolino, pa ni hotel jesti. Samo da zavoha adaptirano mleko, mu gre takoj na bruhanje.
Prosim za nasvete, kaj naj naredim oz. kaj naj mu dam jesti????? Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne mara adaptiranega mleka
4.11.2005 21:30:08   
mamči
Katero mleko pa si imela ? Po mojem boš morala še s kakšnim probat, ker jih je itak ogromno na tržišču. Moj je bil na aptamilu na začetku, pol pa na bebi od Nestle-a. Pa sem mela občutek, da ima bebe bolj nežen vonj in okus.Ne vem pa kako je kaj s sojinim, svoj čas so ga hvalili?

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2005 21:34:07   
Anonimen
Kako pa veš, da imaš mleka premalo? Po moje, da bi jedel, če bi bil lačen. Edino če duda na steklenički ni prava, da ga sili na bruhanje.

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2005 22:32:47   
sabini
Glede na to kokr sem jz brala na računalniku da mleka ne moreš imeti premalo, ker je kot ponudba in povpraševanje več bo pil pri tebi več boš imela mleka!!!!!!ne moreš ga imeti premalo saj dojke ne delajo zalog ampak se mleko sproti dela.

No to jz mislim razen če nimaš kakšen drug problem da misliš da ga nimaš dosti ne vem . user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2005 22:33:55   
sabini
Aja pa še en lep pozdravček od Sabine upam da ste o.k.ker se več nič ne vidimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2005 23:05:18   
eva1
skoraj ne vrjam, da imaš po 4 mesecih dojenja premalo mleka...po čem pa sploh to sklepaš? Moj tut ne mara adap. mleka-sem probala kašice z njim delat, tako da bomo po 9 mesecu kar na kravljega šli! No ampak še vseeno-močno dvomim, da imaš premalo mleka...če pa je kašn dan kriza, pa veliko pij, pa kašn čaj za dojenje si skuhaj in bo!

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.11.2005 23:23:49   
KODA
Mojemu tastarejšemu sem po 5 mesecu začela dajati mleko v prahu od Pomurke(svetlo rjava škatla).Pa  mi je pred tem zavrnil 2 vrsti mleka.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.11.2005 18:39:25   
Zarja2
Živjo, moja svakinja je imela enak problem. Zmanjkalo ji je mleka po treh mesecih, potem je mala jedla en mesec adaptirano in ga začela zavračati. Pri koncu štirih mesecev je pristala na kašicah, juhicah in spila veliko veliko, ampak res veliko čaja. Tamala je zdaj prav fejst, stara že pet let in prav nič se ji ne vidi da je včasih jedla premalo. Očitno mleka pač ni potrebovala, btw zobe ima tudi lepe (nič ji ni primanjkovalo kalcija). Upam da sem te potalažila, LP

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.11.2005 20:41:10   
krompircek
ojla tudi mi imamo isti problem. Stari smo 4,5mesece. Pred kakim mesecem dni sem tudi jaz zagnala paniko da nimam mleka. pa smo kupili Novolac pa je mala jokala da znoriš in skoraj bruhala,pa smo šli po Conformil pa je kor znorela ko je flašo vidla.No pa smo še zamenjali flašo aventovo za nukovo pa je blo isto.user posted image Zdaj sem začela kar uvajat jemo jabko banano, pa sem probala riž pa je spet ponorela. Veš če imaš premalo mleka ga doji večkrat tako mi prakticiramo saj zvečer ko ga imam manj pa tud gosto hrano uvajam zvečer jemo pa na dve uri ponoči pa na tri tak da sem zjutraj user posted image .
Pa  saj bo tudi to mimo.

(odgovor članu Zarja2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.11.2005 19:00:10   
Anonimen
kupi tisto žitno kašico, ki je MILCHBREI (to pomeni,da že vsebuje mleko, in da se ga dela z vodo). Te pa jaz čist podpiram in vem, kako je. ko je 4mesečnik nenasiten, in ko zvečer vsa utrujena hočeš svojemu otroku dobro, ampak veš ,da mu samo svojega mleka ne moreš dat zadosti. Vem, kako je, pa naj vsi govorijo, da ne moreš imet premalo mleka. O ja, lahko ti ga zmanjka, ja user posted image
Naš Gašper je recimo zadnjič na dušek spil (po dojenju, jasno) celih 70ml, danes je pa stegoval rokice za flaško, ampak se je samo spakoval in kremžil. Imamo pa Hipp HA. Bom pač šla jutri kupit katerega drugega. Ne verjamem, da je fora v steklenički ali cuclju, če je bilo do sedaj okej. Mogoče pa le ni lačna več. Hvala bogu, da naši otročki sami vedo (no, z zelo redkimi izjemami), kdaj je dosti in kdaj ne user posted image
Podpiram te in ti želim, da bi čimprej našla mleko, ki bo dovolj dobro za tvojo princesko user posted image

(odgovor članu lana 5)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
8.11.2005 19:56:15   
Anonimen
user posted image  oprosti, lana, sem mislila, da imaš punčko user posted image  Luka, korenjak user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
11.11.2005 18:41:26   
pika**
Jaz sem tud imela že ene parkrat krizo, ko sem mislila, da mi zmanjkuje mleka. Pri meni je bil problem v tem, da se premalo pila ene par dni, pa še nehala sem piti čaj za dojenje.
Ker našmu Gašpiju niti na misel ne pride, da bi pil umetno mleko ( celo škatlo Aptamila in Hippa sem morala preč vrečt ), sem ga pristavljala k prsim tud na pol ure, vmes se je pa drl kot da ni jedel par dni.

Zdaj se dobesedno nacejam z vodo in čaji, mleka je pa še vedno dosti.
Verjamem, da mleka lohka zmanjka - moji mami ga je kar čez noč , ko je mene dojila ( 3 mesci ) . In to zaradi glupe fore, ker jo je ena baba neki sekirala. Mat je skor ponorela in mleka ni blo več, jaz pa v jok. Takrat ( skorej 39 let nazaj ) ni blo druzga mleka , kot Pomurka v prahu, pa sem preživela.

Aja, naš ne mara več aventove dude, ampak sam še nukovo. Tudi čaja ne pije če ni "njegova" duda Tudi to je lahko razlog.
Zato mi zdaj stojijo v omari flaške in dude od avetna glanz nove v škatli.

am, bam, pet podgan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.11.2005 21:14:01   
deily
Bebe adapt. mleko je zakon. Mi smo imeli tudi problem, saj ni prenesla Aptamila (ful smrdi in jo je zaprl, da ni kakala).
Kašic ,katere se pripravljajo z vodo in vsebujejo že mleko ne mara (HIPPOVE).

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.11.2005 21:16:33   
deily
Aja, še to. Meni je mleka zmanjkalo (po čiščenju) 5 dan po porodu.
In cel mesec je trajalo, da se je mala navadila na mleko. Krči in zaprtje.
Ampak vse to je minilo.
Ne obupaj

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO

(odgovor članu deily)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kravje mleko nima dovolj hranil za zdrav r...
Pravilna prehrana malčkov po 1. letu je ključna za zdrav razvoj. Mlečne formule, kot sta Aptamil 1+ in 2+, zagotavljajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.