|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Leče ali očala
18.4.2007 8:43:00   
ur+sa
jest sem si pa sama izbrala leče, ker so mi osebno bl pr rok...daš jih notr pa maš mir...Ok res ti kdaj pa kdaj malo ponagajajo, pa vseeeno, mir maš ceu dan poj...

špegle, pa jest potem ceu dan iščem, kam sem jih dala, na koncu pa ugotovim, da jih mam na nosuuser posted image user posted image

no vseeno, men so osebno leče boljše, pa še zdej k sonce tko ssije, kamot dam gor sončne...tko maš pa ceu kup komplikacij z 10. špegli.
Jes očal ne maram.

Moraš pa sama vedt v čem se bolje počutiš.user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.4.2007 8:43:40   
ur+sa
aja pa za leče dam za pol leta 15.000 al 16.000 neki tacga (SIT)

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
18.4.2007 8:47:19   
Mina1
Leče so najboljša stvar na svetu, ki so jo izumili, resno no, si sploh ne predstavljam drugače, očala imam le za doma pred TVjem ali pa predno grem spat in tako.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
18.4.2007 15:47:09   
karmy
joj so mi rekl v optiki da morm šipce zamenat na očalih, in bi me to stalo 100 € user posted image user posted image  razlika med to dioptrijo ki jo mam pri lečah in očalmi je pa -15 in mam zdaj na obeh isto dioptrijo... in se strinjam... leče so res najboljša stvar kar so jih kdaj izumili, samo malo čudno se počutim k vidim brez očal user posted image user posted image user posted image

pa če računaš koliko te leče pridejo in koliko te šipce, ti pride končna računica veliko višja pri navadnih očalih kakor pri lečah, ker se pol očala uničijo, šipca se znuca, tak da sem mela v dveh mescih tako šipco kot da bi tiger prasku po njih user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
18.4.2007 15:50:32   
Splet.Ka
Mene so pa leče (14 dnevne) tako motile, da sem ostala pri očalih. user posted image

Cvetim...

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.4.2007 8:52:07   
Jutra
Nosila sem poltrde leče. Po osmih mesecih nenehnih težav, vnetij oči, motečega občutka... sem se odločila, da preidem nazaj na očala. To je sicer moja slaba izkkušnja. Imela pa sem zelo visok astigmatizem.

Moj nasvet: odloči se za očala, ker jih lahko večkrat snameš dol in spočiješ oči ter narediš nekaj vaj za oči.user posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
19.4.2007 15:13:51   
lolita_0
Sem imela podoben primer. Imam dioptrijo in cilinder, zato mi je moj optik (Krstič) ponudil poltrde leče. Na uporabo mi jih je dal za nekaj dni, tako da sem jih imela doma, da bi se jih navadila. Vendar me je tako rezalo v očeh, da sem po enem tednu leče vrnila (brezplačno) in si kupila očala

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
19.4.2007 23:02:06   
Jutra
O, lolita_0, tudi jaz sem leče imele od Krstiča, sicer že mnogo let nazaj. In po vseh tistih mučnih mesecih jih je bil pripravljen vzeti nazaj, denar pa sem potem porabila za očala.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?