|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PLENICE LIBERO
4.11.2005 13:13:15   
Moyca_
OJ,
Zanima mee kako ste kaj zadovoljne z plenicami Libero iz Spara. Mi smo jih enkrat kupili pa so bile vredu, potem pa čez kak mesec ponovno pa katastrofa- ene so nam že menjali pa ni nič boljše- vse mu pride skozi . Lahko ga ves dan samo preoblačim in previjamuser posted image user posted image
Meni so rekli da še niso imeli takega primerauser posted image  a sem res edina- in ena je eksplodiralauser posted image

no če je katera zadovoljna imam dva velika paketa ki stane en 3600. Naš ima 13-14 kg (tako da je za njegovo velikost), samo da so ene še večje zraven (XXL) in ji dam en paket za 3000 (en-ta manjši je od 10-16kg in manjkata 2 plenici in ta večji je zapakiran in je od 12-22kg)

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PLENICE LIBERO
4.11.2005 13:15:16   
tinatona
Haj!

Jaz jih tudi uporabljam, pa mi do zdaj še niso premočile oz. so samo enkrat (ampak zato ker jih dedi ni pravilno zapel).

LP Tina

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2005 14:40:30   
Minkaa
Mi jih tudi imamo in zaenkrat brez problemov. Spustijo samo, če niso pravilno zapete. 

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2005 15:18:28   
lin
Mi smo fuul zadovoljni z njimi.user posted image Nikoli počile ali puščale

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2005 15:31:47   
lutka
tudi jaz sem z njimi zaenkrat zadovoljna.......user posted image user posted image

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2005 19:09:04   
skuštrana
Mi že od rojstva prisegamo na Libero..Nobenih problemov, po Pamperskah pa rdeča rit kouser posted image ....

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.11.2005 19:12:40   
urbancek
Po vseh sprobanih plenicah, smo z Libero še najbolj zadovoljni, res, da včasih pride skozi ampak to le zato, ker ta mali non stop pije.

LP

Ne toži svetu tujemu bol, ne svojega srca,
ne toži mu nikoli, ker svet je brez srca.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.11.2005 19:58:00   
spacey
No .. nam pa zadnje čase, ko tamali ful kaka, vedno pride skozi pri nogicah in včasih celo na hrbtu. tako da se vsakič moramo totalno preoblečt. :( Sem kar razočarana zadnje čase, na žalost, ker smo bili izredno zadovoljni.

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.11.2005 20:11:38   
mamči
Mi smo vedno uporabljali Pampers, zadnjič pa sem dobila v Sparu testerje pleničk, pa so mi bile zelo všeč- mehke, bolj bombažen otip.... Zdaj sem kupila velik paket user posted image user posted image user posted image
Vse premči, kar ven udarja tekočina- živa katastrofa.user posted image
Je pa res, da je naš fantiček star skoraj 3leta, ima jih samo ponoči, pije pa extremno dost!
Ampak DEFINITIVNO kupim samo še Pampers, ker edini vzdržijo, pa rdeče riti še nikol ni imeluser posted image

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.11.2005 20:34:34   
giga
Obup! Kakec gre pri hrbtku ven, lulanček pa pri nogicah ali bokcih. Razen če se nisem uspela naučit previjanja v 10 mesecih. Jaz ostajam pri pamperskah.

Carpe diem!

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.11.2005 22:07:20   
bskrle
Moje so zaenkrat v redu, po moje je včasih vmes, kakšna slabša pošiljka kot pri vseh plenicah.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.11.2005 14:54:33   
niki5
Meni so najboljše. Zaenkrat še nisem imela takih težav, katere opisuješ.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?