Teja K -> RE: Prvi tedni nosečnosti (17.9.2009 13:28:08)
|
Pozdravček vsem! Tudi jaz sem zvedela in videla [sm=modricrtici.gif] črtici. Pred tem sem že ugotovila, da me "ponovno" križ boli, ampak tokrat ni bilo od preveč sedenja, ampak od [sm=modricrtici.gif][sm=smiley1.gif]. In ker mi je [sm=hudicek1.gif] zamujala 3 dni, sem vedela, da bosta [sm=modricrtici.gif], zato sem takoj 3 dan naredila test za zgodnje ugotavljanje in dobila ti dve krasni [sm=modricrtici.gif]. No je pa čudno, ker v privi nosečnosti sem se počutila kot Pamela A. z mojimi povečanimi prsmi, sedaj pa me ne bolijo in je vse normalno, edino ta rahla slabost pa je prisotna skoraj čez cel dan. Tudi zaspanost je bila in še je prisotna, tako da se moj dragi (bodoči očka, hahaha) malo norčuje iz mene, da hodim spat s kokoškami, ampak meni paše. Si noge podložim, vklopim TV in v 10 minutah spim ko nora,... do prvega odhoda na WC, ga tudi pogosto obiskujem, ga je bodči očka že označil za mojega ljubimca [sm=jezicek.gif]. UPam, da bomo vse lepo "pretrpele" z [sm=smiley1.gif] na obrazu in bodo naši ta mičkeni veseli in zdravi privekali na svet ob svojem času
|
|
|
|