Quelle-reklamacija (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Olivija -> Quelle-reklamacija (3.11.2005 11:21:38)

Pozdravljene,

pravzaprav nevem kam drugam bi uvrstila to vprašanje. Stvar je v tem, danes sem končno dobila stopalnik od Quelle in kaj ugotovim, da manjka računalnik ter da je bil škatla odprta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Seveda se takoj spravim na telefon in ugotovim, da jim telefonski priključki ne delajo za [sm=smiley35.gif]. Zdaj sem jim pa mail napisala. Zanima me pa, če je katera od vas že kdaj kaj poslala nazaj, a so kaj kompliciral, a so takoj vrnil denar? Sicer ga res ne bi rada nazaj pošiljala,ker sem ga težko čakala, samo nepopolnega pa tudi ne mislim obdržat.

Hvala za vsak odgovor,

O.

SašaR -> RE: Quelle-reklamacija (3.11.2005 12:21:51)

Pri teh je v navadi, da stvari ne zamenjajo ampak vedno pošljejo denar brez problemov. Ti na reklamacijski list napiši kaj in zakaj pošiljaš in v isto škatlo in njihove stroške oddaš na pošto. Mislim da kar hitro pošljejo keš s poštno nakaznico.

Upam da bo vse OK!
LP

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.11.2005 12:39:43)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: Quelle-reklamacija (3.11.2005 12:54:30)

Ti jim vse vrni nazaj(pošlji kot paketno pošiljko) pa oni plačajo poštnino in reklamiraj. Mislim, da imaš čas 15 dni od prevzema pošiljke.

kapica -> RE: Quelle-reklamacija (3.11.2005 21:33:08)

Jaz imam tudi slabe izkusnje s Quelle. Sem ze rekla nikoli vec!

Enkrat sem narocila par stvari, dala nekaj nazaj, nekaj pa obdrzala. In potem so me obtozili da imam vec doma kot sem nazaj poslala, tako da sem na koncu se tisto mogla placat, cesar nisem vec doma imela. Po telefonu pa tako nic ne dosezes, vedno se drugi operater oglasi, tako da ne prides do konca. Domov pa sem dobivala vedno visje opomine.
Prokleti ....

Stran: [1]