lune - 58. dan, vodni (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje

Sporočilo

mojchka -> lune - 58. dan, vodni (3.11.2005 9:14:28)

Ohoj,
je sploh tle še kdo?
Nekatere smo imele vodni dan že včeraj, ker je tako lepo sovpadel z luno.
Če bo danes katera na vodi, srečno.
Jaz imam sadje in sem že pohrustala 2 hruški in 2 banani. Ne morem pomagat, od včerajšnjega dne sem bila prav šibka.

soncece24 -> RE: lune - 58. dan, vodni (3.11.2005 9:24:23)

Ja, jaz mam danes vodni dan. me je kr groza, še ene 12, 5 ur brez koščka hrane. Sigurno bom spila vse zaloge čaja, ki jih mamo doma. Pa bom že nekak preživela, sem prejšnjič tudi. Se pa že noro veselim jutršnjega dneva, ko grem v takosa na piščančjo solato - za nagrado.

smrček -> RE: lune - 58. dan, vodni (3.11.2005 10:19:26)

Ja včerajšni dan je bil pa res [sm=smiley11.gif], no jst nisem zdržala celega, zvečer sem pojedla par piškotov, ker sem bila čist fuč.

Torej danes pa po starem, sadje za zajtrk, za čez dan bomo pa še videli, najbolje bi bilo kar sadje, da smo potem jutri skupaj na B dnevu.

Za vse, ki ste danes na vodi pa vztrajno, ker se res obrestuje.

Anonimen -> RE: lune - 58. dan, vodni (3.11.2005 10:20:54)

Moujčka, če boš zmogla danes samo sadje, svaka ti čst. Verjamem, da si lačna ko pujda, jstsem namreč tudi.

mojchka -> RE: lune - 58. dan, vodni (3.11.2005 10:22:46)

Ma,
ravno zdaj me Tomaž nekaj mami, da bo zvečer pekel pizzo, ker pride naokoli njegova mentorica pri diplomi.
Misliš, da bom samo gledala in glodala japko?

Anonimen -> RE: lune - 58. dan, vodni (3.11.2005 10:25:15)

Ne, moujčka, ker si tako zelo pridna in hujšaš, se lahko komot pregrešiš. Čisto nič ne bo narobe. Kar po pici. Resno.

mojchka -> RE: lune - 58. dan, vodni (3.11.2005 19:28:08)

Ma, ne vem, kaj bi.
Popoldne sem imela razgovor za službo in pojedla pol vrečke študent futra, še zdaj me boli trebuh.
Za rezultat pogovora zvem drugi teden...

mojchka -> RE: lune - 58. dan, vodni (3.11.2005 22:25:36)

Kje je kdo?
a vam, tako kot meni popoldne, ne odpre strani?

Sem ruknila en štamprle šnopčka, šibala na WC in se je trebušček spraznil in dal prostor za ODLIČNO pico, vsakakor vredno greha...

sem se pa opoldne tehtala...69!!!! to je 9 kil minusa, bravo jaz!!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

soncece24 -> RE: lune - 58. dan, vodni (3.11.2005 23:19:32)

Jaz mam pa luknjo v želodcu....čeprav sem se zvečer pregrešila s krožnikom juhe

komaj čakam na jutri ko bo meso, danes je blo za umret

Anonimen -> RE: lune - 58. dan, vodni (4.11.2005 12:13:23)

U, mojčka, odlična odločitev [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Kar se pice tiče, za službo bomo pa pesti držale, pa ve tudi zame...za kakšno službo, prav?

Stran: [1]