|
RE: Jančika pospešeno študira, pa ne Ringarajo!! 3.11.2005 23:41:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Joe Fisha, uči se! Tako gladko, kot lahko zdaj izpelješ te stvari (učni uspeh, tuji jeziki, pravi faks), ne bo šlo kasneje. Pa ne mi bluzit, da ne gre. Če pogledam na SŠ, se mi zdi, da sem se učil morda 60 ur na letnik (za 4 ali 6 predmetov, kar znese 15 oz. 10 ur letno za posamezni predmet. Če vržeš to v tri konferenčna obdobja (mislim, da smo prvi dve leti imeli 4, zadnji dve pa 3 ocenjevalna obdobja), je to bilo 5 oz. 3 ure na predmet v eni konferenci. Seveda za kakšno šolsko nalogo. Za maturo pa vsega skupaj 8 ur, ker sem je imel poln kufer; 4 ure za matematiko, 4 za geografijo. Domačo nalogo sem načeloma delal, včasih pozabil, velikokrat prepisal med odmorom (posebej MA in NE). No, danes vem, da sem migal hudičevo malo. Če bi bila moje dete, bi te privil na 3 megaherce, zaprl radiator in drastično omejil PC-time! K bi blo vsaj tko ja .. letos sledim pr vseh urah, si delam zapiske, redno delam domace naloge in mi smao domace naloge in urejanje zapiskov dnevno vzamejo dve uri, kaj sele, ce bi hotla ponovit samo stvari za naslednji dan (samo prebrat pac). Na PCju sem full manj, na RR minimalno (ok, MSN je trenutno pac bolj aktualen, ko koncno lahko chatam s tistim, s katerim zelim). Res sem full full skenslala PC, ker enostavno ne znese. Pol je pa tuki se Luna, pa njena sola pa sprehodi (ki so sprostitev, ne obveza) in je. Ne vem a je sam men tko tezko al ... nekateri delajo full full manj, pa majo boljse ocene in pravijo, da gimBez. ni tezak. Ne vem, meni je blazno. Res pa je, da nimam delovnih navad, ker jih nikoli v OŠ nisem rabila.
|
|
|