|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Jančika pospešeno študira, pa ne Ringarajo!!
3.11.2005 9:15:26   
Magi*
evo: čestitke obema in ker gre v tretje rado, verjamem, da bo tokrat vse v najlepšem redu.

Jančiki (in Lariuser posted image ) pa lahko ponudim vzajemno "brcanje v rit". imam tudi neke neporavnane račune na faksu in bi z veseljem bodrila in bila bodrena. tako da punce, lahko pa vsako jutro in večer (in po jedi venomer) odpremo temo "učenje".

no, jaz zdaj grem, ker drgač me bo moj dragi v rit sunu (a zato mam računalnik, da na netu visimuser posted image ).

pa pa, Magi*

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.11.2005 9:27:17   
Mojca P.
Cestitamo tudi miuser posted image !!
Se pa s trinjam s Seven, da imajo nosecnice studentke, absolventke prednosti pri profesorjih...meni je prvi trebuscek pomagal predvsem pri izostanih vajah in izpitih, drugi pa pri diplomiuser posted image .

To moras absolutno izkoristiti!!!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
3.11.2005 9:35:22   
cmokec
Jančika, čestitke in lepo nosečnost ti želim.

Glede izpitov so ti pa že druge vse napisale. Zberi se in jih naredi, ko imaš še vsaj kanček časa zase. Pa ti ne svetujem iz lastnih izkušenj, ker sem za take stvari prelena. Srečno. 

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
3.11.2005 9:39:55   
mcerar
Tudi jaz vas vse spodbujam!!!Sama sicer se nimam otrocka, niti se nisem noseca (pa upam, da bom kmal), vendar menim, da je dokoncanje faksa pomembno in se da ce se hoce in ce je volja. Sama sem univ. študij končala v manj kot 4 koledarskih letih, vmes delala, ampak ker sem si tako blazno želela iti na svoje z dragim sem malo stisnila. Sem se pa letos vpisala na magisterij in ce bo po sreci bom upam nosecka-studentka:) Sicer moj moz meni, da me caka se vsaj doktorat, meni pa se ne da ravno...
Jančika-od srca iskrene čestitke za novo user posted image !!!!! Naj bo tokrat tako kot prvic (=srecno), izpiti naj bodo pa za vmesno "razvedrilo":))user posted image

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.11.2005 10:59:26   
Jančika_
Oooo, hvala, punce, za tole spudbudo in tudi za brce v rit!!! Evo, sem samo tole prišla prebrat, zdaj pa letim nazaj za knjige! Hm, tole si bom pa sprintala in na steno obesila, bo najbolj zaleglo.

LARA, uči se, uči!!!

(odgovor članu mcerar)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.11.2005 11:06:18   
Urša
Ooo, super novička! Sm zelo vesela za vaju! user posted image user posted image user posted image  Mislim, da je to idelana priložnost za med knjige, ker boš utrujena in ti bo prov pasal.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 31
3.11.2005 11:42:40   
Anonimen
Vidiš Jančika, ne samo da te je moja brca v rit zadnjič spravila k diplomi, tudi zanosila si po njej user posted image

Čestitam, iz srca čestitam!

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
3.11.2005 13:59:47   
snorlax
Ata Joe, ne bit tako strog do srečke nosečke, drugač bo otrok čist živčen. Lepo jo pocartljaj in razvajaj, saj bo naredila tistih par izpitov, saj je pridna.

Jančika drži se, pa pridi še kaj na RR, če ne, bo dolgcajt!

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
3.11.2005 15:45:59   
Anonimen
O, super, čestitke!user posted image

Glede učenja pa na-a, ne bom nč reklauser posted image  K mi samo slabo rata, ko na to pomislimuser posted image user posted image

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
3.11.2005 15:46:53   
ur+sa
ok, spet sem zadnja vse zvedela,...user posted image

jancika & joe, najprej cestitamuser posted image

jancika..ti pa kar hitr za knjige, kuhal in merkal malega Vasja, bo oce joe, tko da, da ti za te stvari zdej ne bo treba tolk skrbet,.. ti kar veselo za knjigeuser posted image user posted image

drzim pesti, da ti bo ratal vse izpite naredit, cimprej! user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 35
3.11.2005 16:29:35   
PiaM
user posted image  Čestitke in vse dobro vnaprej!user posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 36
3.11.2005 18:06:21   
Nia30
Jančika, nič brat tega. Bo Joe namest tebe prebral user posted image

Zdaj pa beeeejž nazaj študirat user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 37
3.11.2005 18:18:51   
india
Bravo,čestitke obema za user posted image ! Jana tebi pa tudi čestitke za pogum in odločitev!
Te izpite boš pa z lahkoto opravilo,ker bosta dva naenkrat študirala!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 38
3.11.2005 19:42:56   
kepa*
Čestitkeuser posted image  in seveda tudi veliko uspeha pri izpitih.

Letos pa bo!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 39
3.11.2005 20:13:42   
Joe
Fisha, uči se! Tako gladko, kot lahko zdaj izpelješ te stvari (učni uspeh, tuji jeziki, pravi faks), ne bo šlo kasneje. Pa ne mi bluzit, da ne gre.

Če pogledam na SŠ, se mi zdi, da sem se učil morda 60 ur na letnik (za 4 ali 6 predmetov, kar znese 15 oz. 10 ur letno za posamezni predmet. Če vržeš to v tri konferenčna obdobja (mislim, da smo prvi dve leti imeli 4, zadnji dve pa 3 ocenjevalna obdobja), je to bilo 5 oz. 3 ure na predmet v eni konferenci. Seveda za kakšno šolsko nalogo. Za maturo pa vsega skupaj 8 ur, ker sem je imel poln kufer; 4 ure za matematiko, 4 za geografijo.

Domačo nalogo sem načeloma delal, včasih pozabil, velikokrat prepisal med odmorom (posebej MA in NE).

No, danes vem, da sem migal hudičevo malo. Če bi bila moje dete, bi te privil na 3 megaherce, zaprl radiator in drastično omejil PC-time!

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 40
3.11.2005 20:48:23   
frutka_
Vidim, da sem edina, ki te ne tiščim v knjige Jančika. Pri meni imaš ves support da lahko greš ven in se ne učiš! Pridiv MB pa greva v shopping...saj veš kako je fajn...user posted image

Joe, upam da nisem posvinjala tvoje teme.user posted image

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 41
3.11.2005 21:03:17   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Joe
No, danes vem, da sem migal hudičevo malo. Če bi bila moje dete, bi te privil na 3 megaherce, zaprl radiator in drastično omejil PC-time!

A ti to resno ?? Samo vprašam...

Jančika, kaj zdej ?? A gre ne ?? user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 42
3.11.2005 21:05:45   
Janeja
Ne bom te gnala za knjige ... držim pa pesti, da boš imela dovolj trdno voljo, da se boš tja spravla prostovoljno, drugač tako ne bo nekega efekta.

Uspešen študij, pa uživaj v nosečnosti! V tretje gre rado, boš videla! user posted image

LP
Jerneja

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 43
3.11.2005 21:40:06   
FRAČAFELA
Go JANČIKA!user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa čestitke k nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubi in boš ljubljen!

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 44
3.11.2005 21:47:13   
Joe
ZARA, naj ostane neodgovorjeno.

Starejši kot postajam, bolj sprejemam nekoč povsem nerazumljivi mi stavek: Što se mora, nije teško!

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 45
3.11.2005 21:55:38   
Pilar
Najprej moram priznati, da sem samo čakala novico, da je Jana noseča. In kar hitro sem jo dočakala user posted image .
Glede študija pa takole: čisto nič ti nisem fouš,vem pa da boš enkrat diplomirala in mogoče bi bilo res fino, če bi ti uspelo, preden rodiš drugega otroka. Ja, pa srečno user posted image

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 46
3.11.2005 22:09:37   
ŠTAJERKA
Jančika res sem vesela za vasuser posted image user posted image user posted image !
Glede učenja pa: res se potrud in propaj počistit s temi obveznostmi, saj zdaj sama vidim, kako se je težko učit ob malem otročku. Jst sem bla med nosečnostjo kr pridna, sam sta mi vseeno ostala še dva izpita in to najtežja. Zdej se pa učim vsak dan kakšne 2,3 urce, sam tak se mi zdi da ne bom nkamor pršla.Tako da, Jančika potrud se.
GO JANA, GO JANA, GO JANA

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 47
3.11.2005 23:41:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Joe

Fisha, uči se! Tako gladko, kot lahko zdaj izpelješ te stvari (učni uspeh, tuji jeziki, pravi faks), ne bo šlo kasneje. Pa ne mi bluzit, da ne gre.

Če pogledam na SŠ, se mi zdi, da sem se učil morda 60 ur na letnik (za 4 ali 6 predmetov, kar znese 15 oz. 10 ur letno za posamezni predmet. Če vržeš to v tri konferenčna obdobja (mislim, da smo prvi dve leti imeli 4, zadnji dve pa 3 ocenjevalna obdobja), je to bilo 5 oz. 3 ure na predmet v eni konferenci. Seveda za kakšno šolsko nalogo. Za maturo pa vsega skupaj 8 ur, ker sem je imel poln kufer; 4 ure za matematiko, 4 za geografijo.

Domačo nalogo sem načeloma delal, včasih pozabil, velikokrat prepisal med odmorom (posebej MA in NE).

K bi blo vsaj tko ja .. letos sledim pr vseh urah, si delam zapiske, redno delam domace naloge in mi smao domace naloge in urejanje zapiskov dnevno vzamejo dve uri, kaj sele, ce bi hotla ponovit samo stvari za naslednji dan (samo prebrat pac). Na PCju sem full manj, na RR minimalno (ok, MSN je trenutno pac bolj aktualen, ko koncno lahko chatam s tistim, s katerim zelim). Res sem full full skenslala PC, ker enostavno ne znese. Pol je pa tuki se Luna, pa njena sola pa sprehodi (ki so sprostitev, ne obveza) in je.

Ne  vem a je sam men tko tezko al ... nekateri delajo full full manj, pa majo boljse ocene in pravijo, da gimBez. ni tezak. Ne vem, meni je blazno. Res pa je, da nimam delovnih navad, ker jih nikoli v OŠ nisem rabila.

(odgovor članu Joe)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
3.11.2005 23:42:50   
Anonimen
Aja, drgac pa je moje ksormno mnenje in nacrt, da najprej gimnazija (itak), potem fakulteta in otrocek takrat, ko manjka "le" se diploma. Mislim, zelje so eno, bomo vidli, kaka bo realnost :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
4.11.2005 9:17:58   
Anonimen
Fiša, moje skromno mnenje je, da najprej do čistega počistiš šolo, potem šele otrok. Ne razumem, zakaj je tako moderno reči, bom pisala diplomo, ko bom noseča. Verjemi, veliko bolj luštno je, da diplomiraš, potem pa se povsem v miru posvetiš nosečnosti. Seveda, to je itak še daleč zate, ampak samo tako, opomba na rob, boš itak videla, kako bo to hitro tukaj. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?