smrka -> RE: JULIJE ........... (29.12.2005 19:30:20)
|
Hoj Julije! Naša punčara je začela papat zelenjavo. Točno na njenih dopolnjenih 5 mesecih je prvič probala krompirček, potem korenček, brokoli in zdaj smo na cvetači. Vse ji dajem po 3 dni. Vse poje, kar ji dam, potem pa še sprazni 1,5ml mleka. Za enkrat ji dajem samo za južno zelenjavo, komaj čakam drug teden da vprašam babco kaj naj bi ji dala še zvečer za jest, ker mislim da se mi nebo zbujala če bi jedla mogoče kak griz ali alberhtov piškot pomočen z mlekom. A veste da cvetačo ni dobro da je malček, vse do enega leta? Meni je babica rekla da naj ji dam vse za probat od zelenjave sam cvetačo mi je odsvetovala, ker vsebuje nevem česa preveč.. mogoče železa. Drgač imamo tudi mi tukaj na švedskem sneg. Snegovanje nas sploh ne ustavi da nebi šli na sprehod. Bejbo dobro oblečem jo dam v voziček, potem pa še voziček oblečem v nepremočljiv "rekelc" in se šetamo - to delamo dvakrat na dan - ful rade poslušamo kako nam sneg škriplje pod nogami in pod vozičkom :) Drgač je pa moja bejbika zelo pridna, seveda podnevi nič ne zaspi mogoče za 30 minut, razen v vozičku. Zvečer mi se pa zbudi samo enkrat, popapa 150 ml mleka in zaspi naprej do 9 zjutraj. Se obrača po pojstlci da to ni res.. zdaj je na levem, desnem boku, čez par minutk je že na trebuhu in na hrbtu. Ful se obrača, kar nemorem verjet. Rada jo poslušam ko se smeji na glas, tako da jo rada žgečkam in ljubčkam, to ji je tako hecno. Sicer je pa moja bejba vedno nasmejana, vsi ki jo vidijo se čudijo, kako ima zmeraj usteca razpotegnjena na smeh. Moja, moja....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]
|
|
|
|