Meceno
|
Naj vam napišem da ima moja Tara prvi zobek , je pa bila cela komedija okoli njenih zobkov...jaz sem odkrila teden dni nazaj da ima eno bulico na desni strani zgoraj in sicer dvojka in zraven enke se sveti mala pikica... tašča meni da ona nič ne vidi...jaz zopet da bi itak mogle prvo priti spodnje enke...drugi dan nisem bila več sigurna, sem rekla... prvo morajo priti zgornje enke...( zmedena ko kura )... Potem se spomnim da je ena tu pisala da pravila ni kako rastejo zobje oz ni nič narobe če pride prvo dvojka ven,.... Čudno se mi je zdelo da se Tara ko ji dam igračo sploh ne drgne v skrajnem desnem kotu ampak čisto spredaj,...sem si mislila boga... joj saj ji bodo zobje kakor zvončki ven buckali ,...no in včeraj ji dam kozarec z vodo in slišim neki čuden zvok ,...ja logo da je bil zob in logo čisto prvi njen zobek ...čudna zmedena mami si je mislila Tara... ima ga na desni strani spodaj logo da enka Kaj bo pa s tisto dvojko zgoraj in enko, me bo spet zafrknila?...in prišel zobek **** ven ,...poročam Cipresa,... saj ima mali res še čas in ni nujno da se ti bo plazil po vseh štirih, jaz imam na sumu da se moja nebo plazila, čeprav se nekam čudno nazaj premika oz rit dviguje in kar nekaj no Pravljica kakšen obroč imaš ti to Včeraj smo se kopali, zopet na Habakuku, smo bili spet brez kamere , imeli pa vsaj fotoaparat , Tara uživa sto na uro, je glavo kar sama nazaj namakala, ful ji je fino ko ima ušesa v vodi, drugačen zvok ali kaj...morem pa res Fredov obroč kupit, joj kako sem smotana ,vedno je nekaj pri naši hiši, bi bilo že zdavnaj vse urejeno, se samo odlaša, moj dragi je itak taki, zdaj pa še jaz postajam ista , to ni dobro ali pa je, bo moj dragi občutil malo še na svoji koži Kam sem se jaz zopet zakokodakala oz razpisala ? Še kaj ... Lahko noč ja
< Sporočilo je popravil Meceno -- 7.3.2006 20:51:51 >
|