|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne prevrača se
2.11.2005 18:38:06   
Dejča
Kdaj so se vaši otročki začeli prevračati s hrbta na trebuh in obratno? Naša Tara je pri 4 mesecih sicer zelo živahna, na bok se prekotali, tudi za več kot 90 stopinj se premakne po tleh, da doseže npr. igračko, toda prevrača se pa še ne. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne prevrača se
2.11.2005 18:43:36   
taška30
Pri štirih mesecih je začela trenirati, a ji je roka ostajala spodaj, pri 4,5 mesecih ji je prvič uspelo iz hrtba na trebuh - do položaja kravic. Obratno šele malo pred 6 mesecem, čeprav se meni zdi to lažje kot pa iz hrbta na trebuh. Pa še zdaj se v 90% obrača le v levo, desno ji ne potegne, razen če jo zelo vabim k sebi, sama ne.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.11.2005 18:46:42   
frutka_
Joj, Dejča saj se še ne rabi. Ima še čas! Moj se je začel mislim da pri 6-ih mesecih, nisem več ziher. Spodbujaš jo lahko tako, da ji kažeš igrači in se z rokico mora stegniti za njo. Seveda na stran, malo ji sprva pomagaj pri ritki, ker je pretežka. Ampak sploh še ni panike, ker bo vse obvladala...še prehitro! Ko bo pa to osvojila pa bo previjalna postala nevarna in tudi polaganje na posteljo brez nadzora odpade, ker se hitro skotalijo do roba in BUM!

LP 

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.11.2005 18:55:39   
Lana_s
Tina bo stara pet mesecev pa se še ne obrača in tudi ne kaže zanimanja za to. Kravice ful rada pase, je zelo živahna, samo skakljala še bi, sedi že skoraj sama (malo še jo je treba podpret z blazino), obračanje pa je ne zanimauser posted image

< Sporočilo je popravil Lana_s -- 2.11.2005 18:59:43 >

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.11.2005 19:19:33   
LUNA7
Tako kot pri Lani- stari smo skoraj 6 mes. pa gremo samo na bok, ampak sedimo pa tudi skoraj že sami...lp 

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.11.2005 19:22:17   
snorlax
Joj, ste zgodnje! user posted image  Moj se je prvič obrnil s hrbta na trebuh pri 9 mesecih, prvič se je spravil iz ležečega v sedeči položaj pri 12 mesecih, takrat je tudi začel delati prve korake, s tem, da ga držimo za rokice, sedaj pri 13 mesecih je začel sam prestopati ob opori.

Saj bo, saj bo! Še prehitro boste imele male kobacajčke po celem stanovanju. Privoščite sebi in svoji hrbtenici še malo počitka! user posted image

Lep dan vsem!user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.11.2005 20:18:01   
Jančika_
Naš je tak lenuh kot sine od Snorlax. Pri 9m obračanje, pri 12m se je prvič postavil na noge, pri 12,5 se je usedel iz ležečega, zdaj ima 15m in hodi le, če ga držiš za rokice (zadnja dva dni celo tu in tam samo za eno).

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.11.2005 21:11:10   
Barči78
Na desno stran se je obrnila pri 3,5 mesecih, na levo pa pri 4,5 mesecih. Na začetku ji je tudi malo rokica spodaj ostala. Neja je že od rojstva rada na trebuščku, tako da je kar pohitela, sedaj pa jo težko na hrbtu zadržimo.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.11.2005 22:51:39   
duda
Se moram malo pohvalit, ker imam očitno doma pravega športnikauser posted image  Danes se mi je celo jutro prevračal iz kravic na hrbet. Star je 3 mesece.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.11.2005 23:07:06   
KODA
Taprvi je bil bolj pozen z vsem.Tadrugi pa je bil bolj živahen.Pri 4-5 mesecih se je začel obračati.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu duda)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.11.2005 6:47:27   
CUKRČEK
Otrok ne moreš primerjati med seboj....prav tako ne njihovih "dosežkov".
Moja je bila v vsem kasna....obrnila se je nekje pri 9-ih mesecih, shodila pri 14-ih , zobe je dobila skoraj pri letu... Pa kaj pol.  Kar je hitro naredila je to, da raste ko konoplja in je kar precej višja od vrstnikov.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.11.2005 19:12:25   
kepa*
Tud moj se je bolj pozno začel obračat, a morda zato, ker je nedonošenček in zahiranček. a sploh ni važno, začel se je. In zdaj se že veselo plazi in raziskuje stanovanje!user posted image

Najprej sem tud jaz mal paničarla, ker od kolegice sinko vse dela tk hitro. A zdaj me briga. Tud naš bo, ko bo čas. Glavno, da je zadovoljen in srečen.

Letos pa bo!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.11.2005 23:46:37   
snorlax
Do šole bodo vsi hodili, sami jedli, lulali v stranišče, imeli vse zobe, pa še kaj drugega bodo počeli! user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

katero ime vam je bolj všeč?
nika23

Lana (26%)

Ema (25%)

Eva (24%)

Nicole (6%)

Lia (15%)

Sarah (5%)

Število vseh glasov: 379

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!