|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plenice baby dream iz mullerja
2.11.2005 13:39:51   
miška1
Zanima me kake izkušnje imaste z njime ker cena je kar ugodna

lpuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plenice baby dream iz mullerja
2.11.2005 16:22:21   
mia-2
Mi jih uporabljamo že kar nekaj časa in smo zelo zadovoljni z njimi.

(odgovor članu miška1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.11.2005 17:25:13   
PBJ
Mi smo jih preizkusili in bili zelo nezadovoljni - če ga nisva previjala na 2 uri je bil sigurno mokeruser posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu miška1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.11.2005 18:50:55   
frutka_
So v redu ampak se mi znamka od DM-Babylove zdi boljša.

lp

(odgovor članu miška1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.11.2005 20:05:22   
L & L
Uporabljamo in zelo smo zadovoljni user posted image user posted image user posted image .

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu miška1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.11.2005 20:35:57   
urška
mi smo uporabljali babydream hlačke - quick up. siper pa še zelo ugodna cena (26 kom=800 sit) tko da sem zdajle že nekaj tednov zelo jezna ker jih ni za dobit.
navadnih nisem probala, jih pa veliko ljudi pohvali. mi je pa prodajalka v mullerju svetovala, da naj ima otrok ponoči, ko se ga ne previja večjo številko pleničk. pa ne vem zakaj...

(odgovor članu miška1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.11.2005 20:37:42   
ninocka
Jst sem zadnjic vzela v mullerju 2 paketka po 2 komada plenick, za stestirat. Smo stestirali eno plenicko user posted image do zdaj in ni nc spusrtila al pa premocila, pa sem jo mal dlje pustila gor.

Sem pa ugotovila, da mi plenicka spusti oz. premoci itak samo takrat, ko jo povrsno al pa slabo dam malemu na rit. Razocarale so me samo pamperske, ker so se mu pa na ritko prleple in sem pol mu jih mogla dol vlect, pocutla sem se pa tko, kot da bi ga depilirala. Stestirala sem pa od DM, pampers newborn, lumpi, od spara te k so v akciji in pa te od mullerja.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.11.2005 11:58:04   
Urša
Redno jih sicer ne uporabljamo, smo jih pa že imel in so kul. user posted image  Predvsem pa poceni. Če grem ravno v Mullerja, jih kupim.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.11.2005 11:26:13   
ninocka
Ok, se dodatek: danes sem mu jo pustila cez noc in je zdrzala.user posted image user posted image

Sem pa vceraj primerjala te iz Mullerja, DM in Spara in prisla do ugotovitve, da so Mullerjeva najmehkejse (zunaj in znotraj), imajo najlepso obrobo, elastiko spredaj in zadaj, pri nogicah 2 robcka in potem se elastiko, imajo pa najozji trakec za zapenjanje.
DM: druge najmehkejse na otip, sirsi trakec za zapenjanje, samo en robcek pri nogicah in nato elastika, nimajo elastike spredaj.
Spar: najtrse, najgrsi vzorcek, imajo elastiko spredaj in zadaj, samo en robcek pri nogicah, enako siroki traki za zapenjat kot DMove, so pa najcenejse.

Moram pa se enkrat poudarit, da mi ob pravilni uporabi ni se nobena plenicka premocila. Tko da jst sem zadovoljna z vsemi tremi, na pogled in videz so pa res najboljse mogoce Mullerjeve.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?